Alle grundlæggende teknikker af Wushu

Alle grundlæggende teknikker af Wushu

Wushu er et kinesisk ord, der oversætter til "kampsport." I Kina henviser wushu oftest til, hvad vesterlændinge kalder kung fu. Wushu er en hurtig kampsport, der udnytter cirkulær bevægelse og angrebende bevægelser, der flyder let fra den ene til den anden. Dens cirkulære, flydende bevægelse kan gøre wushu ser prangende ud, selv blomstrende. Men hvis wushu er som en blomst, er det mest som en rose, for sammen med sin skønhed er dens torner skarpe.

Wushu Fighting Techniques

Slår i wushu bruge fingre, åbne hænder, næver, albuer, underarme og skuldre. I Wushu kan næsten enhver del af kroppen bruges som et våben. Wushu's blomstrende, skønne skønhed maskerer faktisk sin potentielt ødelæggende kraft.

I wushu, som i den vestlige boksning, får slag deres magt ved at lægge kropsvægt bag dem. Dette opnås ved at dreje, vride eller på anden vis fremskynde som slaget kastes.

Almindeligt anvendte stillinger i wushu er hestens holdning, kattestilling og tilbageholdenhed.

Hestestilling, der i nogle tilfælde er kendt som hestevæddeløb, er en lav siddende, stabil holdning, der antages ved at sprede fødderne omkring to skulderbredder fra hinanden og pege tæerne fremad. Når du synker ned i din hestestilling, bliver den endnu mere stabil til at angribe og forsvare.

Kattestilling opnår smidighed ved at placere dine fødder tæt på hinanden, synke din krop lidt og bøje dit forreste knæ på en måde, der placerer din vægt lidt mere på rygbenet. Peg tæerne på din forreste fod nedad. Fra kattestilling er du godt rustet til at starte hurtige, korte spark af dit forben.

Tilbageholdenhed er hovedsagelig en defensiv holdning, hvor næsten hele din kropsvægt falder i ryggen. Som du sidder tilbage er det næsten som om du var i en usynlig stol. Bagsiden er fremragende til at unddrage et angreb og derefter lancere en hurtig modangreb fra dit forben.

Spark i wushu

Kicks i wushu tendens til at være direkte, grundlæggende og lige ved målet. Enkelheden af ​​et effektivt leveret wushu-spark er nøglen til det, der gør det så ødelæggende effektivt.

Et grundlæggende wushu-frontskud er lanceret fra bagbenet fra en kampstilling. Hold dit ben lige, start det bageste ben fremad med tæer buet tilbage, sving dit ben lige op og ud så højt og tæt på brystet som muligt.

Sidekicket i wushu ligner det forreste spark bortset fra at det lanceres til siden, snarere end lige ud til forsiden.

Både indersiden og ydersiden er meget ligner wushu frontspark. Inderspidsen cirkler imidlertid ind udefra, mens udvendigt kick cirkler indefra og ude. Disse spark har begge en cirkulær bevægelse, der giver dem ekstra kraft og hastighed, samtidig med at de gør dem sværere at blokere eller undgå.

Samler det hele

I wushu er det vigtigt, at et træk flyder ind i det næste. Angreb kan let strømme efter hinanden. Omvendt skal du fra et mislykket angreb være i stand til at flyde lige så let i en defensiv position eller unddragelse og derfra tilbage i dit næste angrebende træk.

Wushus cirkelbevægelse handler om meget mere end at gøre det behageligt at se. Den cirkulære bevægelse af wushu giver bevægelseshastigheden, samt at have en fascinerende effekt din modstander.

Ved at praktisere wushu, prøv at indarbejde den cirkulære bevægelse i alle dine bevægelser. Behold også en bevægelse af hver bevægelse efter en anden, og lejlighedsvis bryde en rytme, kun for at starte en anden.

Del:
Kommentarer