Alder for at skubbe op forhold

Alder for at skubbe op forhold

Testning af antallet af pushups du kan gøre i et møde er en god måde at bestemme din overkrops fysiske evne til. Pushups vil hjælpe med at styrke kernens muskler, herunder pectoralis major, triceps og anterior deltoids. Det er værdifuldt at kende de gennemsnitlige mål for pushups for din specifikke aldersgruppe for at indstille og opfylde fitnessmål. Pushups udført på hyppig basis kan hjælpe med at forhindre problemer som osteoporose som du alder.

Brug af god form

Brug af dårlig form kan gøre pushups virke for vanskelige og kan manipulere et nøjagtigt antal. For korrekt at gøre en pushup, skal kun dine hænder og tæer røre gulvet med dine hænder under skuldrene. Dit hoved, ryg og ben skal alle være i en lige linje, mens du lægger din krop ned på gulvet. Brystet skal være ca. 2 centimeter fra gulvet for hver oprydning. Kvinder har mulighed for at lave pushups i en knæet position.

Sunde mænd i alderen 17-39

For en sund voksen mand under 40 år er det gennemsnitlige antal pushups 16 til 29 i et møde. Et fremragende antal pushups til en 17- til 19-årig mand er mere end 56, og for en 20- til 39-årig mand er 44 godt over gennemsnittet. Det anses for rimeligt for fattigt, hvis en sund voksen mand i denne aldersgruppe fuldender mindre end fire til 10 på hinanden følgende pushups.

Sunde mænd over 40 år

For en sund voksen mand i alderen fra 40 til 59, anses 10 til 19 pushups i et møde som gennemsnit. Et fremragende antal pushups i denne aldersgruppe vil være 32 til 33 gentagelser. I denne alder skal en mand være i stand til komfortabelt at gennemføre en til fem pushups. Voksne mandlige seniorer over 60 år vil finde seks til 16 pushups i gennemsnittet, med en fremragende score på mere end 30 på hinanden følgende pushups.

Friske kvinder i alderen 17 til 39 år

Det gennemsnitlige antal pushups for en sund kvinde i alderen 17 til 39 er 11 til 21 i et møde. En fremragende sats for denne aldersgruppe ville være evnen til efterfølgende at udføre mere end 36 pushups. Kvinder skal kunne udføre to til ni pushups uden belastning i denne aldersgruppe.

Sunde kvinder over 40

For en sund kvinde over 40 år og under 59 falder det gennemsnitlige antal pushups et sted i området fra syv til 15. Hvis en kvinde gennemsnitliggør mere end 28 på hinanden følgende pushups i denne aldersgruppe, anses det for fremragende. En kvinde mellem 40 og 59 år skal kunne gøre en til seks pushups uden belastning. For senior kvinder over 60 år vil et gennemsnitligt antal pushups være fem til 12, med en fremragende mængde på mere end 23.

Forbedre dit score

For at forbedre din rating for din aldersgruppe, prøv at lave korte sæt pushups hele dagen, indtil du kan gøre mere i træk. Øv dig med pushups flere gange om ugen, indtil du er i stand til at hæve nummeret du gør dagligt.

Del:
Kommentarer