Aktiviteter for en åben dag på fitnesscentre

Aktiviteter for en åben dag på fitnesscentre

Åbne dage giver fitnesscentre mulighed for at byde velkommen til folk i samfundet, som endnu ikke er medlemmer og introducerer dem til fordelene og faciliteterne på motionsrummet. Målet med at have en åben dag er at motivere ikke-medlemmer til at inddrage øvelse i deres liv og at blive medlemmer på dit gym. Gør din åbne dag den mest effektive, det kan være ved at planlægge aktiviteter hele dagen for at engagere og opmuntre dine nye besøgende.

Gratis klasser og Boot Camps

Brug din åbne dag til at vise ud af den vifte af fitnessklasser, dit fitness-tilbud og dine kvalificerede instruktører. Ved at tilbyde gratis spin, yoga, pilates, kickboxing, kredsløbstræning, svømning og andre træningskurser i løbet af dagen, kan du introducere potentielle udøvere til nye former for motion, der kan virke for dem og lade dem få en følelse af dine instruktørers undervisningstilstande og hvor mange medlemmer nyder klasserne. Spørg undervisere og medarbejdere til at deltage i klasserne og yder yderligere opmuntring til at gøre gæsterne opmærksomme og sikre på, at de vil blive tilbudt konstruktiv vejledning, hvis de bliver medlemmer. Giv flyers detaljer om træningsfordelene og de typiske kalorier, der er brændt fra hver type klasse, og har skrevet kalendere til køreplaner til rådighed for de besøgende, der tager hjem.

Tegninger til vinder præmier

Giv en tomtbillet til hver besøgende, der kommer til dit fitnesscenter og slap af en række fitness- og sundhedsrelaterede produkter. Reklame din tomgang på forhånd kan opmuntre flere besøgende til at deltage, hvilket kan føre til flere medlemskab tilmeldinger. Raffle off store ting - som cykler, fitness bolde, træningsmåtter og slidstærke fitness tracker ure - samt mindre ting - ligesom gym t-shirts og håndklæder. Du kan også løse gratis medlemskab og personlige træningssessioner, som kan tilskynde folk til at tilmelde sig et fuldt medlemskab, når deres frie periode er afsluttet. I hver præmie skal du tilføje et gratis enkelt- eller tre-dages pas for at opmuntre folk til at vende tilbage til dit fitnesscenter. Nå ud til sportsartikler fabrikanter for at se, om du kan få præmier doneret.

Atletisk Spil

Målet med den åbne dag er at få besøgende til at føle sig velkomne, så de kan se sig selv passe ind som medlemmer. Atletiske spilaktiviteter kommunikerer, at dit gym er et godt og spændende sted at være. De giver de besøgende mulighed for at interagere positivt med medarbejdere og nuværende medlemmer. Dette hjælper med at skabe en følelse af fællesskab. Potentielle spil omfatter en basketballskampkonkurrence på din atletiske domstol, hvor besøgende skal lave et bestemt antal kurve inden for en vis mængde tid og svømningsrelæer i dit gymnas pulje. Hvis dit fitnesscenter har tennis, badminton, bordtennis eller racquetballbaner, overveje at tilføje spil i disse faciliteter. Tilbyde præmier for alle deltagere og endnu mere specielle priser for vinderne.

Gratis Fitness Tests

At tilbyde gratis fitness- og øvelsestests gennem hele din åbne dag kan vise frem til dine træners uddannelse og erfaring, samtidig med at de giver besøgende mulighed for at forbedre deres fitnessniveau. Tillad besøgende at have deres kropsfedtprocent testet i et privat område af anlægget, hvor de ikke vil føle sig ubehagelige. Få dine træner til at administrere sit-and-reach testen for at måle gæsternes fleksibilitet og derefter pushup, sit-up og wall-sit tests til måling af overkroppen, underkroppen og den centrale muskulære udholdenhed. Giv motivation for besøgende til at deltage ved at tilbyde et gratis ugentligt pas til gymnastiksalen til dem, der gennemfører hele batteriet af tests. For yderligere at demonstrere, hvordan dit gym hjælper dem med at forbedre deres sundhed, tilbyde en gratis konsultation til besøgende baseret på resultaterne af deres fitness- og øvelsestests.

Del:
Kommentarer