Afstandsspecifikationer for Volleyball Net Pole Setup

Afstandsspecifikationer for Volleyball Net Pole Setup

Volleyball er en internationalt populær sport. Uanset om det er spillet i gymnasier på gymnasiet eller på strandene i Brasilien, tiltrækker det spillere i alle aldre og nationaliteter. Ved at bestemme, hvor i retten skal placere volleyballnettet, er forskellige organisationer afhængige af de regler, der er fastsat af Federation Internationale Volleyball (FIVB).

Afstand fra slutlinjer

Volleyballnettet ligger i centrumlinjen. På en volleyballbane tjener midterlinjen som en skillelinje mellem to lige 9 meter-til-9 meter firkanter (29 fod ved 6 inches). Midterlinjen selv hører lige til begge sider af retten. To afrundede metalpoler understøtter hver side af volleyballnettet, som er fastgjort til polerne ved hjælp af net.

Afstand fra søjlerne

Volleyball-netstøttepoler ligger mellem 1/2 meter (20 inches) og 1 meter (39 inches) væk fra sidelinjen. International konkurrence spil kræver, at alle poler ligger 1 meter væk fra retten sidelinjen. Denne måling muliggør tilpasning i ikke-international spil for at imødekomme forskellige domstolskonfigurationer og rumbegrænsninger.

Polens højde

Standard volleyball netpolen står en afstand på 2,55 meter fra jorden. For at mindske risikoen for skade undersøger dommere polerne inden hver kamp for at sikre, at der ikke findes eksponerede ledninger eller farlige metalstykker, der kan forårsage skade for spillerne. På nogle spillesteder er volleyballpoler udskiftet med hængende loftmonterede netstøtter.

Volleyball Net Højde Konfiguration

Højden på et volleyballnet ændres afhængigt af niveauet af spil. Øverst på en standard mænds volleyballnet hviler 2,43 meter fra gulvet, mens toppen af ​​et kvinders net hviler på 2,24 meter fra gulvet. Coed-regler følger mænds netbestemmelser, mens reverse coed-regler følger kvindernes. For at imødekomme forskellige fysiske egenskaber i aldersgrupper forbliver nettolængderne lavere for børn i alderen 14 og under, kvinder 45 år og ældre og mænd 55 år og derover.

Volleyball Pole Padding

For at opfylde FIVB sikkerhedsforskrifter skal volleyballspoler indeholde opskæring op til 1,7 meter fra jorden. Tykkelsen af ​​polstring skal måle mindst 1,25 centimeter (1/2 inch). Polstermaterialet skal skabe stødabsorption og være tydeligt synlig i udseende. Skulle en dommerplatform, som kræves i international konkurrence, indeholde udsatte poler eller ben, skal de også indeholde ordentlig polstring op til 1,7 meter højde.

Del:
Kommentarer