Afføring Softener Fordele og ulemper

Afføring Softener Fordele og ulemper

Afføring blødgøringsmidler kan vÌre en stor hjÌlp i lindring af forstoppelse og andre tarmobservationsforhold. Hvis det anvendes korrekt, udgør afføring blødgørere ingen reel trussel mod dem, der tager dem. Men der er en pro og con side at tage afføring blødgørere. Fordelene opvejer sÌdvanligvis ulemperne. LÌr de grundlÌggende fordele og ulemper ved at tage afføring blødgørere.

Afføring Blødgørere

Afføring blødgørere hjÌlper med at lette smerten ved forstoppelse, tørre afføring og belastning. En afføring blødgøringsmiddel kan vÌre nødvendigt, hvis følgende betingelser er til stede. Hvis der er mindre end tre afføring i ugen, kan et afføring blødgøringsmiddel hjÌlpe. Et abrupt fald i tarmbevÌgelser kan vÌre et tegn pü, at der er behov for afføring af blødgøringsmiddel. Følelser af opblødning, hürde afføring og maven, som stadig føler sig fulde efter en afføring, kan ogsü indikere, at der er behov for afføring blødgøringsmiddel.

FÌlles brandnavne af afføringsblødgøringsmidler omfatter Citrucel, Colace Stool Softener, Correctol, Fiber Choice Chewable og Metamucil. Disse mÌrker tager normalt omkring 12 timer til tre dage til arbejde.

HjĂŚlpeforstoppelse

Forstoppelse kan komme og gü eller vÌre en kronisk tilstand. Forstoppelse kan som regel styres af en Ìndring i kost. Forstoppelse er resultatet af lavfedt kost, ikke udøver eller ikke tager i nok vand. At udløse en afføring, nür trang er til stede, kan ogsü fremkalde forstoppelse. Af disse ürsager vil et egnet afføring blødgøringsmiddel vÌre gavnligt. Afføringsblødgørere løsner tarmen ved at give fugt til det. Dette giver en lettere passage.

Kommer i mange former

Afføringsblødgørere kommer i pille, tygget og flydende form. Dette er en vÌrdifuld "pro" til afføring blødgørere, fordi de, der har brug for afføring blødgørere har en rÌkke forskellige former at vÌlge imellem.

Sikkerhed først

En anden pro til afføring blødgørere er sikkerhedsniveauet for børn, ældre og gravide kvinder. Børn kan have brug for afføring blødgørere fra at holde tarmbevægelser i. Ældre kan have problemer med regelmæssige afføring på grund af deres alder og kost. Afføringsblødgøringsmidler er en sikker måde for de ældre at få afføring. Graviditet bringer normalt på forstoppelse, så afføring blødgørere er gavnlige for gravide kvinder.

Afføring blødgørere er ogsü et godt middel til at hjÌlpe med smerten fra analfeber eller hÌmorider. Tillad igen, hvor som helst fra to til tre dage for et afføring blødgøringsmiddel til at arbejde. Brug ikke afføring blødgørere til at lindre forstoppelse.

Nu de dĂĽrlige nyheder

Selvom afføring blødgørere generelt er sikre, kan der vÌre en vis interaktion, nür de tages med over-the-counter (OTC) medicin. Brug ikke afføringsblødgøringsmidler med mineralolie eller andre smøremiddelafføringsmidler. Tal med din lÌge, hvis du tager andre OTC-lÌgemidler for at se, om der kan vÌre en mulig skadelig interaktion.

Afføringsblødgøringsmidler kan ogsü forürsage mere almindelige ubehag som kvalme, kramper og opkastning. Der kan ogsü vÌre en afføring blødgører afhÌngighed, hvor afføring ikke vil ske naturligt.

Toksicitet

Afføringsblødgørere bliver giftige og øger absorptionen af ​​interne smøremiddelafføringsmidler. Hvis dette toksin bliver absorberet i kroppen, vil betændelse i leveren blive til stede. Der vil også være betændelse i milt og lymfeknuder. Det er vigtigt at rådføre sig med en læge om disse forhold, hvis du tager et smøremiddel afføringsmiddel og inden du starter et afføringsblødgøringsmiddel.

Del:
Kommentarer