Aerobic skridt til øget bryst størrelse

Aerobic skridt til øget bryst størrelse

Aerobe trin fremmer hjerte fitness og hjælper dig med at forblive slank. De kan også hjælpe dig med at øge din bryststørrelse, når du bruger styrketræning. For at give dine bryster et fast, upliftet look og tilføj tommer til din størrelse, skal du gøre de underliggende muskler i brystet større. Selvom dette ikke vil føje til kirtlet væv, der udgør bryster, vil det tilføje faste, smukke tommer til din bustelinie.

Bryst muskler

For at øge bryststørrelsen skal du arbejde på brystets og skuldrene. Fordi du vil bruge din egen kropsvægt i styrketræning, vil du udfordre musklerne nok til at stimulere vækst gennem balance og modstand. Du skal ikke bekymre dig om at blive for stor og omfangsrig. Du vil have bulk under brysterne for at øge bustestørrelsen. Du bliver ikke for stor i overkroppen og skuldrene, fordi kvinder bare ikke har nok testosteron til det. Så træne, indtil dit hjerte og bryststørrelse er tilfredsstillende.

Øvelser

Disse øvelser vil arbejde pectoral muskler for maksimal bryst størrelse, fylde, løft og kontur. Løft og skille bryster ved at arbejde pectoralis-minen, som trækker op og ud mod skulderen. Arbejd musklerne på siderne og skulderbælten for at fastholde den overskydende flab, som vi kommer fra bhstens side under armen. Arbejd den store pectoralis major i tre dele - top, midten og bunden. Opbygning af toppen, sammen med pectoralis minor, giver os smuk, kontureret, fast spaltning. Mellemen gør os perky, og bunden forstørrer og løfter hele brystet. De øvelser, vi vil bruge, er flys, presser og push-ups. Lær at gøre disse ved hjælp af et aerobt trin, og du vil aldrig have et bølgende bryst.

flys

Sæt et par blokke under det aerobiske trin. Højde er ikke vigtigt, så længe du er komfortabel og kan slippe dine arme lidt under trinets niveau. Brug en eller to blokke, og du kan ligge komfortabelt. Brug fire blokke, og du kan arbejde dine kerne muskler på samme tid. Læg på trinet på ryggen med hovedet hvilende komfortabelt på trinet. For at hvile, bøj ​​knæene. For at arbejde kernen samtidigt løft og ret din underkrop med knæbøjninger til at lave en bro. Nu arbejder brystet! Brug en vægt- eller vandkande i hver hånd på begge sider af trinnet. Holde albuerne lige, start med armene helt udvidet til siderne, så tag op og sammen foran dig. Gør tre sæt med 10 gentagelser.

Presser

Brystpresse: Hold den samme position som liggende på skridtet som i fluen. Denne gang bøje albuerne, så de er på gulvet eller så lavt som muligt, og dine hænder er lige over dig. Tryk vægtene op, rette albuerne ud, mens du trykker på, og vend derefter tilbage. Gør tre sæt med 10 reps.

Hældningstryk: Hældningspressen er den samme som brystpressen, medmindre du vil justere din position for at målrette mod den øvre pecs. Sæt fire blokke under den ene ende af trinnet og ingen under den anden ende. Lig med hovedet på den højere ende. Rid din nedre ryg på skridtet med dine knæ bøjede. Tryk på brystet som før, tryk lige op. Gør tre sæt med 10 reps.

Decline Press: Nedslagpressen virker på den lavere pecs for at give os den smukke løft og kurve til bunden af ​​brystet. Sæt dit hoved i den nederste ende af skridtet og hvile ryggen i den højere ende med knæene bøjet. Gentag brystet igen, tryk lige op. Gør tre sæt med 10 reps.

Armbøjninger

Disse arbejder som presserne, men du vil arbejde mere gennem overarme og skulderbælte. Med det aerobiske trin fladt på gulvet skal du knæ og se det vandret ud. Med dine hænder brede, skal du placere hver håndflade på trappets ender og læg begge ben lige ud bag dig og hvile på dine tæer. Bøjning af albuerne, sænk din overkrop til trinet, men hvil ikke på det, tryk derefter for at rette dine albuer og stige op igen. Gør tre sæt med 10 reps.

Hældning Push-up: Placer to til fire blokke under hver ende af trinnet, så din overkrop er højere end din underkrop. Gentag push-ups som ovenfor.

Afvis Push-up: Placer trinet direkte på gulvet. Placer dine fødder og ben på toppen af ​​en øvelse bold eller brug en stol eller sofa. Gentag push-ups som ovenfor.

Metode

Udfør disse styrketræning tre gange om ugen. Vent en dag eller to mellem træningstrin for at tillade muskler at reparere og dyrke mere væv. Gør disse religiøse og du vil se resultater i en måned.

Konklusion

Opbygning af brystmuskler er den mest naturlige og mest sunde metode til brystforstørrelse. Før du risikerer kirurgi eller hormon cremer, prøv denne 100 procent sikre metode, der har positive sundhedsmæssige fordele, mens du tilføjer ægte tommer.

Del:
Kommentarer