Activan Bivirkninger

Activan Bivirkninger

Ativan er vant til at hjælpe mennesker, der lider af angst, især i tilfælde af depression. Det er vant til at hjælpe med at berolige hjerneaktivitet, der forhindrer en person i at rive sig af angst.

almindelige

Almindelige bivirkninger omfatter en generel følelse af ubalance, lethed, wooziness eller kløe. Du bør ikke betjene maskiner, mens du tager denne medicin.

Mindre almindelig

Nogle patienter rapporterer hurtige hjerteslag, magekramper, lejlighedsvis sløret syn, forstoppelse og seksuel dysfunktion. At være for tørst eller føle sig overbevist var også blandt disse bivirkninger.

Sjælden

I sjældne tilfælde rapporterede nogle patienter hallucinationer, irrationelle tankegang, der ikke svækkes af sunde faktuelle oplysninger, ekstreme tænkningsmønstre og agitation.

Farligt

Dette stof kan også forårsage en stigning i uhensigtsmæssige viser af vrede, anfald, ukontrollable bevægelser i visse kropsdele og unormal blødning.

Advarsel

Dette lægemiddel kan blive vaneformende, og du kan være selv afhængig, hvis du tager det dagligt i høje doser eller har et øget ønske om fortsat at tage det for at mærke de ønskede effekter. Tal med din læge, hvis du mærker en markant ændring i din adfærd.

Del:
Kommentarer