AB Swing Øvelser

AB Swing Øvelser

AB Swing er et stykke træningsudstyr, der bruges til at tone abdominale muskler. Det bruger tyngdekraften og glidende teknologi til at tynde oblique, nedre og øvre abdominale muskler. Konceptet bag AB swing er, at du skal få de samme resultater ved hjælp af dette bærbare udstyr, som du ville ved at lave flere abdominalvægtsmaskiner på gymnastiksalen. Nøglen til at bruge AB Swing effektivt er at placere din krop for at isolere de abdominale muskler, du forsøger at forbedre.

Arbejd dine obliques

For at arbejde dine skråninger på AB Swing, sidde i en vinkel i stolen med din kropsvægt hviler på kun den ene side af dine skinker. Tag fat i håndtagene og sørg for, at dine fødder er plantet sikkert på fodstøtten. Når du gør swing crunch bevægelsen i denne kropsposition, vil dine obliques blive isoleret. Når du har lavet en side, skal du overføre din kropsvægt til den modsatte side af dine skinker og arbejde på den anden side af dine skråninger.

Arbejd dine nedre abdominale muskler

Sæt på AB Swing vendt fremad, hold fast på styret eller hold hænderne i luften, og læg fødderne fast på fodstøtten. For at få den bedste træning til dine underbuksemuskler på AB Swing, løfter benet sig. Hold dine ben lige, løft dine ben på sving så højt som muligt. Gentag et sæt 10-12 ben løfter tre til fire gange hver anden dag.

Arbejd dine øvre abdominale muskler

Sæt dig ned på AB Swing i samme position som du ville for at arbejde med dine underlivs muskler. Denne gang, i stedet for at løfte dine ben op, brug din øvre abs til at knase nedad. Crunch fremad så langt som du kan bruge din overklappen muskler. Gentag et sæt 10-12 crunches tre til fire gange hver anden dag.

Del:
Kommentarer