Ab Saksinstruktioner

Ab Saksinstruktioner

Ab Scissor lavet af Body By Jake er et stykke træningsudstyr, der lover at opbygge abdominale muskler på bare fire minutter om dagen. Det var designet til folk, der hader at lave crunches på gulvet, hvilket kan resultere i nakkebelastning, hvis det gøres forkert. Med Ab Scissor er der ingen nakkebelastning på grund af den måde, maskinen er designet på.

Indstil modstand

Nøglen til at opbygge muskler er ved hjælp af resistens. Ab Scissor bruger kropsvægt som modstand for at hjælpe med at opbygge abdominale muskler. For dem der er mere erfarne eller finder det for nemt, kan du justere den fjederbelastede knap for at tilføje mere modstand til en mere udfordrende ab workout. Der er i alt fem modstandsniveauer for at give din abs den modstand, de har brug for for at klare sig.

Indstil sædeposition

Når sædet er centreret og vender fremad, er bevægelsen koncentreret på den øvre og nedre abdominale muskler. Hvis sædet justeres og snoet lidt til den ene side, kan skråderne målrettes, så hele midsektionen får en god træning.

Træning i 4 minutter

Brug Ab Scissor i mindst fire minutter. Det er vigtigt at sørge for at du bruger dine buk og ikke lade dine arme gøre alt arbejdet, ellers vil dine arme få en træning og dine buk skal ikke. Efter træningen er færdig, falder Ab Scissor ned og kan derefter rulles væk til opbevaring indtil næste brug.

Del:
Kommentarer