Ab Øvelser for personer over 50 år

Ab Øvelser for personer over 50 år

At være over 50 betyder ikke, at du ikke kan starte et nyt træningsprogram. Ældre voksne kan lede mere sunde, fittere og mere produktive liv ved at udøve regelmæssigt. Du får gavn ved at starte et træningsprogram nu, selvom du aldrig har udøvet det. Som du alder, kan du pakke på mavefedt og ekstra pund omkring dine hofter og lår. Ifølge den amerikanske sammenslutning af pensionister kan regelmæssig motion efter 50 år bidrage til at forhindre fedtforøgelse i dit abdominalområde og en fedtreduktion med så meget som 15 procent.

Kernekraft

Ab øvelser er vigtigere end dit udseende og udviklingen af ​​en six-pack. Ab øvelser hjælper med at styrke dine kerne muskler, hvilket giver mulighed for forbedret overordnet fitness, udholdenhed og styrke. Når du er gammel, kan din balance blive kompromitteret, og din styrke begynder at falde på grund af svage kerne muskler og muskelforløb. Sterke kerne muskler er vigtige for fleksibilitet, balance og stabilitet, især for de over 50. Du har svært ved at lave enkle opgaver, såsom klatring af trapper, tage ud af skraldet og sidde op fra en udsat position, hvis din kerne er svag

Ab Øvelser

Du kan begynde at udvikle ledsmerter og stivhed på grund af gigt og rygsmerter, fordi dine muskler er tilbøjelige til at svække efter 50 år. Forstærkning af dine abdominale muskler kan reducere rygsmerter, forbedre kropsholdning, hjælpe dig med at holde dig aktiv for at bevare funktionaliteten og lindre smerten ved gigt. Cykelmanøvren er en nem øvelse at udføre, men virker vidundere til dine ab muskler. Lig på gulvet og bevæg dine ben i en pedal bevægelse. Kaptajnens stoløvelse udføres på gymudstyr med samme navn. Hold din kropsvægt med dine arme og løft dine ben mod brystet. Dette er en god øvelse for hele din kerne, især din lavere abs. Gør dine crunches mere effektive og lettere at udføre ved at gøre dem på en øvelse bold. Bolden dækker ryggen og stimulerer hele din kerne.

Obliques Øvelser

Du har muligvis bemærket, at du er begyndt at udvikle kærlighedshåndtag efter 50 år. Det er ikke ualmindeligt, at folk pakker på nogle mavefedt, når de bliver ældre. Taljen twist er en nem øvelse, der kan hjælpe fast og tone dine obliques, som er abdominale muskler på hver side af din talje. Du kan gøre talje vendinger mens du står eller sidder. Klem din abs tæt og drej din krop til venstre så langt som muligt og derefter tilbage til midten. Gentag på højre side. Hold en medicinskugle eller håndvægte tæt på brystet for ekstra modstand.

Opvarmning og nedkøling

Uanset din alder er det vigtigt at varme op og køle ned for at reducere risikoen for skade. Opvarmning af din krop ved at gøre lidt lys aerob træning forbedrer blodgennemstrømningen og løsner dine muskler og led. Hop reb, jog eller endda march på plads i fem til 10 minutter før du gør mere anstrengende motion. Cool ned på samme måde ved at gøre let motion, indtil din puls og respiration vender tilbage til det normale.

Del:
Kommentarer