A & D; Salve Ingredienser

A & D; Salve Ingredienser

A & D Salve er en blæreudslætsalve og hudbeskyttende. Også almindeligt anvendt som en aktuel behandling for forbrændinger og nedskæringer, anbefaler mange tatoveringsbutikker A & D Salve til deres nyligt blæste kunder. A & D kan også bruges til post-kemisk skrælpleje for at beskytte den nyligt udsatte hud mod miljøirriterende stoffer. Hvis du har følsom hud, er det vigtigt at undersøge ingredienserne i ethvert over-the-counter produkt før brug, da mange ingredienser på meget ung, ny eller åben hud kan forårsage uønskede reaktioner. Hvis der ikke er nogen kendt følsomhed over for nogen ingredienser, skal du anvende salven liberalt på ren, tør hud så ofte som nødvendigt.

Aktiv ingrediens: Lanolin (15,5%)

Lanolin er et fedtholdigt stof, der er afledt som et biprodukt fra får uld. Lanolin bruges almindeligvis i hårprodukter, håndcremer, læbeprodukter og fugtighedscreme til dets blødgørende egenskaber. Emollients blødgør og fugt huden ved at skabe en barriere, der forhindrer transepidermalt vandtab eller TEWL, hvilket er det naturlige tab af fugt gennem huden. Ved at skabe en barriere mod fordampning forbliver huden fugtig, selv når der ikke påføres ekstra fugt eksternt.

Lanolin kan være meget beroligende, men kan også have en sensibiliserende virkning, der forårsager allergiske reaktioner. Personer, der allerede er udsat for eksem, kan være særligt følsomme for lanolin.

Aktivt indholdsstof: Petrolatum (53,4%)

Almindeligvis kendt som vaselin er petrolatum en anden blødgørende. Petrolatum svarer til lanolin i vægt og okklusive egenskaber, men det er afledt af petroleumbulbrinter. Billig og let tilgængelig, er petrolatum en fælles ingrediens i læbeprodukter og salver. Dens lave omkostninger, klar tilgængelighed og ekstrem lang holdbarhed gør petrolatum til et populært køretøj til hudplejeprodukter. Selvom benzinatum sandsynligvis ikke forårsager allergiske reaktioner, kan det forårsage eller forværre acne.

Inaktiv ingrediens: Torskleverolie

Torskeleverolie er den ingrediens, der giver A & D Salve sit navn på grund af dets høje indhold af begge disse vitaminer. Tørstofleverolie har den højeste koncentration af vitaminerne A og D i en hvilken som helst fødevare, såvel som et højt antal essentielle fedtomega-3 syrer. Vitaminer A og D har antioxidanter og antiinflammatoriske egenskaber. Torskeleverolie udvindes fra lever af fersk fisk i Gadidae-familien.

Andre ingredienser: duft, let mineralolie, mikrokrystallinsk voks og paraffin

Disse ingredienser udgør en meget lille procentdel af det samlede produkt. I tilfælde af A & D salve er den anvendte duft ikke angivet og kan kun bruges til at modvirke den undertiden ubehagelige lugt af lanolin.

Let mineralolie, mikrokrystallinsk voks og paraffin er alle petrolatumprodukter og alle fungerer på samme måde som blødgøringsmidler. Parafin er en voks, der bruges til at øge salvens tykkelse.

Del:
Kommentarer