4-vejs strækbånd øvelser

4-vejs strækbånd øvelser

Stretch bands tilbyder en effektiv mekanisme til styrketræning og er en billig tilsætning til dit hjem gym. Fås i forskellige stilarter og modstandsniveauer, de kan fastgøres til en stabil overflade, er let bærbare til rejse eller hurtig træning på din frokostpause. Fire-vejs hofteøvelser kan udfyldes med modstandsbånd under stående, hvilket gør det muligt for dig at arbejde dine ben og opbygge balance og bagagerumskontrol.

Hip Flexion

For at udføre hip flexion i stående skal du sikre dit stretchbånd på en stabil overflade nær gulvet, et tungt bord eller bag en lukket dør. Sæt båndet på benet. Mens du står på det andet ben, skal du langsomt bevæge dit ben ud foran dig. Sørg for at stå højt og ikke lade ryggen eller bækkenet skifte. Hold på en stabil overflade, hvis det er nødvendigt for at opretholde din balance. Løft dit ben ca. 12 inches fra gulvet. Pause kort og returner benet til startpositionen. Hold tæerne bøjede, så din fod ikke hviler på gulvet. Gentag 10 til 20 gange. Du ønsker at sikre, at stretchbåndet er i samme linje som den retning, du bevæger dit ben på.

Hip Extension

Hip forlængelse er den handling at bringe dit ben bag dig. For at udføre denne øvelse vil du stå oprejst, hold fast på en stabil overflade, hvis det er nødvendigt for balance. Hold dit knæ lige og bøj dine tæer. Tag dit ben bag dig 12 inches eller så vidt du kan, mens du opretholder din kropsholdning. Tilbage til startposition. Gentag 10 til 20 gange.

Høftabduktion og adduktion

Høftabduktion er gennemført ved at flytte benet til din krops side. Stå oprejst med dit knæ lige. Flex dine tæer og hæv dit ben til siden 12 inches, og vend tilbage til startposition. Gentag 10 til 20 gange. Hipadduktion er virkningen af ​​at bevæge dit ben på tværs af din krop. Hold dit knæ lige og stå oprejst. Tag din fod lidt fremad, så den er foran dit andet ben. Flex dine tæer og løft dit ben på tværs af din krop. Gå tilbage til startposition og gentag 10 til 20 gange.

Tips

For alle øvelser er det vigtigt at bevare din kropsholdning og holde dine muskler stramt. Du kan stresse din nedre ryg og potentielt skade dig selv, hvis du tillader din ryg at bøje. For at få mest muligt ud af øvelserne skal du trække stretchbåndet i en lige linje. For at fuldføre disse øvelser skal du dreje din krop for at opretholde korrekt justering med bandet hver gang du skifter retninger.

Del:
Kommentarer