3 dages ost grapefrugt diæt

3 dages ost grapefrugt diæt

Rev up dit stofskifte og skur pounds på et 3-dages cottage cheese grapefrugt diæt program. Kosten kombinerer proteinet i cottageost sammen med fedtforbrændingsenzymerne i grapefrugt til hurtig vægttab. Størstedelen af ​​vægten du taber er vandvægt, men hvis du forsøger at komme ind i et tøj til en særlig lejlighed, kan 3-dages cottageost og grapefrugt diæt være planen for dig.

Cottage ost og grapefrugt plan

Grapefrugt og cottage cheese programmet følger en kost svarende til den 3-dages Mayo Clinic Diet. Denne plan er ikke godkendt af The Mayo Clinic i Minnesota, men folk fortsætter med at henvise til cottage cheese grapefrugt diæt som The Mayo Clinic Diet. Programmets hovedkomponent er at spise grapefrugter med hvert måltid sammen med et protein, såsom cottage cheese. Du vil spise ca. 1.200 kalorier om dagen og middag er dagens største måltid.

Hver morgen består din morgenmad af sort kaffe eller te, grapefrugt og et protein med et brød. For eksempel er jordnøddesmør på toast eller et æg og toast måder at få protein og brød på.

Har kageost, en grapefrugt og et brød til frokost. I stedet for cottage cheese kunne du have tun og toast eller et æg og toast. Middag omfatter et protein som et magert kød eller tun, grøntsager, grapefrugter og endda en kop is. Følg dette program i tre dage, og du skal se op til 10 pounds af vægttab.

Cottage Cheese Diets

Den 3-dages cottageost og grapefrugt diæt er en type cottage cheese kostvaner. Cottage cheese kostvaner er populære, fordi de producerer hurtige, dramatiske resultater takket være at spise drastisk mindre mad end normalt. Protein er også en naturlig fedtbrænder. Høstost har mellem 25 og 30 gram aminosyreproducerende protein, som er en effektiv fedtbrænder.

Cottage cheese kostvaner anbefaler ofte at spise en eller to portioner af hytteost til næsten ethvert måltid. Dieters findes typisk på 1.000 til 1.200 kalorier om dagen og forbruges mellem 32 og 64 oz. af vand. En streng version af cottage cheese kost er at spise kun cottage cheese og vand i flere dage. Dieters se resultater og tabe op til 10 til 15 pounds inden for denne tidsramme; men det meste af vægttabet skyldes vandvægt.

Tilsæt grapefrugt til cottage cheese kost for sort og at fordoble din fedtforbrænding indsats. Nogle kostvaner tillader dig også at forbruge en frugt efter eget valg ud over din servering af hytteost eller et kød. Andre kogebaserede kostvaner kræver strenge cottageostkonsumtioner i løbet af dagen efterfulgt af et lavt kalorieindhold, lavt carb, højt proteinindhold til aftensmad.

Del:
Kommentarer