2 Finger Bowling Tips

2 Finger Bowling Tips

Bowling er en sport, som mange mennesker spiller for rekreation over hele verden. At spille dette spil tilfældigt involverer ofte sene aftener, sorte lys og en masse alkohol. Der er dog også en meget seriøs, professionel side til sporten. De højeste niveauer af konkurrence er endda tv-tv på nationalt tv. Mens der er mange stilarter af bowling, der er blevet succesfulde, er det altid afgørende at vælge en, der virker for dig. En sådan stil, der kan kræve specielt arbejde, er to-finger bowling stil.

Holder bolden

Før du nogensinde kaster en bold med to fingre, skal du forstå, hvordan du holder den. Din midter- og ringfinger skal være i de to fremadgående huller. Hvis de ikke passer hele vejen ind, er det okay - du har højst sandsynlighed at holde en finger-spids bold, hvilket er godt for krumning og sikkerhed. Boldens vægt skal hvile i din håndflade, og din tommelfinger bør udvides op på bagsiden af ​​bolden for stabilitet og støtte. Dine indeks og pinky fingre bør også udvides til lateral balance. Bolden skal forblive i din håndflade, indtil dit kast har accelereret bolden nok, så det ikke falder lige ned, når du begynder at vride dit håndled. Dette punkt vil normalt være et sted lige over det punkt, hvor din arm er lige ned under kastet.

Fysik

At kende fysikken bag bowling er det første og vigtigste skridt til at mestre enhver bowlingstil. Du er nødt til at forstå, hvordan og hvorfor en boldkurver som den går ned ad banen for at foretage justeringer for det. Kuglekurverne, fordi du drejer hånden fra håndfladen til håndfladen sidelæns, da den kommer ud af din hånd, giver den en lille smule ud over det fremadgående momentum. To-finger bowlers har potentialet til at gøre meget større drejninger, fordi tommelfingeren er ude af vejen og ikke involveret. På samme måde tilføjer tommelfingeren i traditionel bowling stabilitet og styrke, som du vil mangle, når bowling med to fingre.

Justering

At kende fysikken, kan du begynde at justere dit kaste for den tofingerede stil. Ligesom marksmanship med et rifle, bliver du kun bedre ved at kaste mange skud nedad. Du kan ikke foretage store justeringer mellem hvert skud. For tofingerede bowlere er det vigtigt at udvikle over tid en stil, der giver dig nøjagtig kontrol af både din spin og fremadgående momentum og en sikker udløsning, der ikke vil skade dine fingre. Start langsomt, da bowling med to fingre kan være farligt, hvis det gøres forkert. Hvis dine fingre er ondt, gør du det forkert. Stop og søg hjælp fra en træner. Alternativt kan du spørge en bowling lane ledsager: mange er gode bowlere selv og kan give dig flere pointers.

At lave reservedele

Mens enhver stil kan lykkes i det lange løb, er der en grund til, at to-fingers-og-tommelfinger-stil er foretrukket i to-fingeret stil: den tofingerede stil lænner sig ikke godt til nøjagtighed og gentagelse. Nøjagtigheden rammer den "søde plet", mens gentagelsen rammer nogen punkt fra skud til skud. Derfor skal du absolut træne for alle ekstra scenarier. En bowler, der ved at slå sine reservedele, kan bowl en 190 - en rigtig god score - uden at bowle en enkelt strejke.

Del:
Kommentarer