1200 Calorie Diet Menu for Women

1200 Calorie Diet Menu for Women

En kost er en metode til at tabe sig. Dieters bør tage i færre kalorier hver dag, end de bruger. Den nødvendige mængde kalorier pr. Dag varierer efter køn og kropstype. Fysisk aktive mænd bliver nødt til at spise mere end småbenede mindre aktive kvinder. Hvis du er en kvinde, der søger at tabe sig, kan det være ideelt at gøre det gennem en 1200 calorie diæt. Brug ikke færre kalorier, eller din krop kan gå i sultemodus og gøre vægttab svært. Vary fødevarer forbruges for at undgå kedsomhed og fristelsen til at snyde på kosten.

Morgenmad

Begynd dagen med en kop juice, der er blevet beriget med vitaminer. Appelsinsaft med papirmasse gør et godt valg, fordi det har fiber i det. Dette kan hjælpe dig med at føle dig fyldigere længere. Spis en halv kop almindelig havregryn med saften. For en dosis mejeri, forbruge en halv kop almindelig yoghurt. Drikke urtete eller sort kaffe. Dagen kan også begynde med forskellige morgenmad valg. Skål to stykker fuldkornsbrød. Top med en teskefuld smør. Spis en halv kop frugt konserveret i naturlige saft. Drik med en kop mælk med lavt fedtindhold. To timer efter morgenmad spiser en banan eller en frugt smoothie bestående af en halv kop bær som blåbær kombineret med 2 oz. af mælk og flere isterninger.

Frokost

Frokost er god tid til at genoplive og undgå en mulig nedgang i energiforbruget i middagen. Lav en tuna sandwich fra to skiver fuldkornsbrød og en halv kop vandfyldt tun. Bland tunfisken med en halv tsk majones og en halv teskefuld olivenolie. Serveres med salats salat, tomater og agurkskiver. Alternativt top seks krakkere med en 2 tsk. af fedtfattig hytteost. Server med en fjerdedel af en kop nødder som valnødder, pekannødder og mandler. Nødder er højt i fedt, men de er også højt i næringsstoffer. Spis et stykke mellemstore frugter som en pære, æblefersken eller blomme i tillæg til krakkerne og nødderne.

Aftensmad

Hold middag lys for at hjælpe dig med at sove bedre. Mariner en 3,5 oz. kyllingebryst i krydderier såsom oregano og persille samt 1 tsk. af sojasovs eller citronsaft. Grill kyllingebrystet på en udvendig grill eller indendørs madlavning, f.eks. En George Foreman grill. Server med en kop dampet broccoli og en halv kop brun ris. For en anden, men lige så let middag bage en mellemstore kartoffel i en konvektionsmikrobølgeovn eller standardovn. Grill en 3 oz. magert bøf. Sautee en halv kop champignon og en fjerde af en kop løg med 1 tsk. af olivenolie. Tilsæt en frisk hakket mellemstore tomat og en fjerdedel af en kop spinat i sidste øjebliks madlavning.

Del:
Kommentarer