12 ugers vægttabsprogram sammenlignet med en 30 dags fitnessudfordring

12 ugers vægttabsprogram sammenlignet med en 30 dags fitnessudfordring

Et 12-ugers vægttabsprogram kan være yderst effektivt til at hjælpe dig med at tabe fedt, mens en 30-dages fitnessudfordring er mere nyttig til at bryde gennem kedsomhed eller et plateau. De har forskellige fokuser og vil give dig forskellige resultater, så beslutningen om hvilket program der er bedre for dig vil afhænge af dine mål. Hvis du vil tabe fedt og holde det væk, vil du sandsynligvis have meget mere succes med 12-ugers vægttabsprogram. Hvis du vil have en udfordring, der vil kickstart en forbedring i din fitness, vil den 30-dages fitnessudfordring være den bedste mulighed. Hver har deres fordele, men resultaterne er meget forskellige.

Fedt tab vs. Fitness

Hvis dit hovedmål er at tabe fedt, prøv 12-ugers vægttabsprogram. Mange programmer omfatter effektive træningsrutiner, samtidig med at du tager fat på de kritiske aspekter af ernæring og søvn, så du taber mest muligt under programmet. Hvis dit hovedmål er at genoplive din interesse for motion, eller du skal bryde igennem et plateau i din træning, vil en 30-dages fitnessudfordring blive bedre. Denne type udfordring kan bidrage til at forbedre alle aspekter af fitness, samtidig med at du hjælper dig med at udvikle en følelse af fællesskab med andre, der deltager.

Byggevaner vs have det sjovt

Hvis dit mål er fedt tab, er det vigtigt at bygge god motion og kostvaner. Et 12-ugers vægttabsprogram giver dig nok tid til at afregne en god rutine og blive vant til de livsstilsjusteringer, der er nødvendige for din succes. Hvis dit mål er at forbedre dit fitness, er det vigtigt, at din træning varieres, så du kan bevare din interesse for det. Derfor er en 30-dages udfordring mere effektiv til at forbedre fitness - der er en følelse af konkurrence og engagement i processen, der vil holde dig motiveret.

Bæredygtig fremgang vs. en udfordring

Når fedt tab er dit fokus, er det vigtigt, at du gør bæredygtige fremskridt over en længere periode. Et 12-ugers vægttabsprogram gør det muligt at sætte dig i gang med de fornuftige, effektive vaner, der vil hjælpe dig med at tabe sig eller vedligeholde din nye vægt, når du er færdig med programmet. Det er derfor, at crash dieter har tendens til at mislykkes - de hjælper dig ikke med at skabe bæredygtige fremskridt. Hvis dit fokus er på at øge dit fitness eller komme ud af en rut, er en udfordring præcis det, du har brug for. 30 dage er lang nok til at have mærkbar indflydelse på dit fitness, men det er ikke så længe, ​​at du mister interessen.

Livsstil vs Event

Når du er fast besluttet på at tabe sig, skal hele din livsstil tilpasse sig dit mål. Alle dine handlinger bidrager til, hvor vellykket din vægttabsrejse er - at være i overensstemmelse med motion og sund kost er naturligvis afgørende, men at få nok søvn og undgå alkohol er også nøglen. Et godt 12-ugers vægttabsprogram dækker dette og giver dig en ramme for at opnå de nødvendige livsstilsjusteringer. En 30-dages fitnessudfordring er mere en begivenhed. Du behøver ikke nødvendigvis at ændre hele din livsstil for at få fitnessfordelene fra det.

Del:
Kommentarer