10 tips til lindring af sciatic nervesmerter

10 tips til lindring af sciatic nervesmerter

Sciatic nervesmerter er forårsaget, når den sciatic nerven bliver pinched eller irriteret via disk kompression, hvilket resulterer i smerte. Symptomerne på iskias varierer, men mere almindelige symptomer omfatter smerte, svaghed i benene, prikkende og svært ved at sidde. Årsager til sciatic smerte stammer fra en herniated disk, en tilstand, hvor en del af en disk stikker ud og dermed lægge pres på nerverne; piriformis syndrom, en ret almindelig lidelse, der forårsager smerter i sciatic-typen på grund af at piriformis musklerne bliver stramme; og sacroiliac (SI) leddysfunktion, som kan forårsage smerter i sciatic-typen.

Body Placement

Undgå aktiviteter, der forværrer din sciatic smerte, som at sidde eller stå i længere tid. Når vi sidder, placeres 50 procent af vores kropsvægt på vores lændehvirvelsøjle. Derfor er det vigtigt at have et siddearrangement, der opfylder dine behov. Undgå stole, der er hårde eller har lidt polstring. Stående med smertestillende smerter kan være problematisk. Hvis du er nødt til at stå i længere tid, skal du prøve at udskifte en fod op for at hjælpe med at holde din ryg afslappet og tage lidt pres fra din lændehvirvelsøjle.

Body Movement Therapy

Prøv Feldenkrais Massage Therapy, Zoneterapi, Viniyoga eller Alexander Technique. Feldenkrais Massage understreger "bevidsthed om bevægelse", der er baseret på teorien om, at vi aktivt kan hjælpe med at helbrede vores egne mekaniske problemer ved at hente vores kroppe, hvordan vi står og sidder ordentligt. Zoneterapi virker ved at lindre smerte via reflekspunkter i fødderne. Viniyoga, som er en form for Hatha Yoga, fordømmer afslapning over at opnå perfekt form. Viniyoga kan hjælpe med at lindre sciatic smerte gennem den kombinerede terapeutiske effekt af blide stretchøvelser og mental klarhed. Og Alexander Technique hjælper individer med at identificere de koordineringsvaner, de har akkumuleret i løbet af deres levetid og kan bidrage til sciatic smerte.

Sko

Prøv og brug mere komfortable sko. Undgå hårdtsolede sko, som kan forårsage en komprimerende virkning på rygsøjlen og forværre sciatic smerte. Kig efter polstret, velpolstret sko, der giver god støtte.

Akupunktur

Akupunktur er et 3.000-årigt element i traditionel kinesisk medicin og er blevet brugt i århundreder som en effektiv smertelindring. Akupunktur kan hjælpe med at lindre smerter ved at blokere signalet for smerte, da det rejser til hjernen og bidrager til at fremme kroppens helbredende forsvar.

Homøopatiske midler

Overvej homøopatiske midler. Colocynthis bruges til symptomer, der forværres i kulde eller træk og under bevægelse. Ferrum Metallicum anvendes til symptomer, der mindsker med blid bevægelse eller ved at gå. Prøv Kalium carbonicum for symptomer, der forværres, når de ligger på den berørte side. Hypericum perforatum bruges til symptomer, der generelt forværres i koldt, fugtigt vejr.

Urter

Supplerende antiinflammatoriske urter som Devil's Claw, Soy og White Willow bark i din kost kan hjælpe med at lindre mange af de smertefulde symptomer forbundet med ischias. Det anbefales at supplere ca. 50 til 100 mg Devil's claw per dag, 25 mg sojaprotein og 200 til 300 mg hvidpilbark.

svømning

Prøv at svømme for at lindre sciatic smerte. Svømning skaber et næsten vægtløst miljø, som tager pres af vores led og hjælper med at dekomprimere rygsøjlen.

Ny Madras

Overvej at købe en ny madras. Sciatic smerter kan forværres af en for blød madras, der ikke giver tilstrækkelig støtte. En god madras skal føle sig fast og støttende, men ikke hård.

Rygevaner

Hvis du ryger, overvej at afslutte. Det er teoretiseret, at rygning forårsager et fald i omsætning og ilt i rygsvævets væv, hvilket kan bidrage til en generel degeneration af rygsøjlen og kan bidrage til smerte.

TENS

TENS eller transkutan elektrisk nervestimulering fungerer på et princip svarende til akupunktur. TENS hjælper hjernen med at fokusere på massageaktiviteten og den elektriske stimulering af lavspændingen produceret af en TENS-enhed for derefter at bidrage til at reducere smerte.

Del:
Kommentarer