Yoga Studio Workshop Idéer

Yoga Studio Workshop Idéer

Idéer til yoga workshops er uendelige, men først skal ejeren af ​​studiet sørge for, at hun har en god ide til sit eget studie. Ifølge Lisa Mae Osborne, medejer af Bhaktishop, et yoga-studie i Portland, Oregon, er intet mere deprimerende for alle involverede end et værksted med to personer i det, især for læreren. " Hvis dit studie følger læren i en gren af ​​yoga, vil et godt værksted være i overensstemmelse med disse lære eller give et klart supplement til dem.

Terapeutiske Workshops

En populær ide er at designe et værksted med fokus på et bestemt område af kroppen. Amrita, et yoga-studie i Portland, Oregon, præsenterer mange sådanne workshops. De seneste tilbud omfattede to timers session på nakke og øvre ryg; hofter og bækken og kernestyrke / kropsholdning.

Filosofi Workshops

I stedet for at arbejde på den fysiske krop, kan nogle elever gerne bruge værksteds tid til at grave ind i yogiske tekster. Yoga Kula, et studie i Berkeley, tilbyder en hel læreplan for yoga filosofi. Valg omfatter "Vedanta: Seenheden af ​​at være uden Illusioner" og "Tantra: Guddommelig Energi".

Fusion Workshops

Ofte synes studios at introducere noget andet end deres elever. Det kunne være et mindre kendt aspekt af yoga, en fusion som yoga og pilates eller yoga dans, eller noget andet, der ville interessere eleverne. Jenny Gallagher, en yogalærer i Portland, Oregon, understreger vigtigheden af ​​at lade dine elever vide, hvad de kommer ind i. Ifølge Gallagher "føler deltagerne, at et værksted er vellykket, når de forstår hvad de skal forvente. Markedsføring bør være tydelig på, hvad værkstedet vil omfatte, som om det bare udgør eller meditation og det krævede niveau af erfaring."

Workshop Travel

Nogle gange sponsorer yoga studios eller individuelle lærere yoga retreater og workshops i fjerne steder. Costa Rica, Bali og Hawaii er alle populære yoga destinationer. Steder som Kalani Oceanside Retreat i Hawaii sponsorerer alle typer workshops hele året.

Del:
Kommentarer