Yoga bevæger sig for at tabe benfedt

Yoga bevæger sig for at tabe benfedt

Du har muligvis tænkt på yoga som en afslappende øvelse, du gør for at hjælpe med at klare arbejdstidsfrister, nagende chefer eller de endeløse hjemmearbejder, men faktisk har yoga også en hårdere side og kan bruges som aerob træning. Mens du simpelthen får din krop ud af sofaen og på yogamattan, vil du hjælpe dig med at sprænge det fede ud af dine lår, skal du trække det op et par indskæringer, hvis du virkelig vil blive seriøs. Prøv en række poser, der hjælper med at styrke benene, samtidig med at du holder et hurtigt tempo, der vil gøre din rutine mere streng.

Træ

Trin 1

Start i en stående position for at bevæge sig ind i træpositionen, en nøglebalanceringspose, der kan hjælpe med at styrke og tone benene.

Trin 2

Løft en fod ud af gulvet og flyt den til hvile på dit indre lår lige over knæet. Når du har afbalanceret dig selv, placer dine arme over hovedet for at gøre posen mere udfordrende.

Trin 3

Hold pose for to til tre vejrtrækninger, og slip derefter og gør det med det modsatte ben.

Udvidet hånd til Big Toe

Trin 1

Grib på den store tå på den forhøjede fod for at flytte ind i en anden nøglebalanceringsposition, Extended Hand to Big Toe poser.

Trin 2

Ret benet og stræk det udad, så det kommer ud vinkelret fra resten af ​​kroppen. Når du holder denne position, vil du føle en strækning i det løftede bens indre lår, og du vil kalde på det andet ben og kernes muskler for at holde din krop på plads.

Trin 3

Hold stillingen for to til tre vejrtrækninger.

Trin 4

Slip dit greb på din storå og lad dit ben komme tilbage til stående. Gentag derefter øvelsen med det modsatte ben.

Superman

Trin 1

Start fra at stå og derefter træde tilbage med en fod, bøje sig over, røre dine hænder til gulvet og derefter træde tilbage med den anden fod, der bevæger sig ind i Plank posere. Pose ser ud som en "up" -position for en pushup.

Trin 2

Løft den ene arm ud af gulvet og strækk den fremad, samtidig med at den modsatte ben løftes 6 til 12 inches væk fra gulvet. Hold denne "superman" udgør for to til tre vejrtrækninger.

Trin 3

Placer ben og arm tilbage ned til gulvet og løft det modsatte ben og arm, og hold dem til to til tre vejrtrækninger. Dette stiller tilkald på musklerne i arme, kerne og ben, og er til gavn for balancering.

Stol

Trin 1

Stå med begge fødder sammen som forberedelse til stolspose, et af nogle få nøgleøvelser, der omfatter en hukommelse. Squats kan styrke quadriceps, hamstrings og gluteal muskler.

Trin 2

Bøje dine knæ og sænk dine skinker mod gulvet og arbejde for at skabe en "siddende" stilling, men uden stolen. Forlæng dine arme overhead.

Trin 3

Hold pose for flere vejrtrækninger og kom så tilbage til stående.

Garland

Trin 1

Træd udad, så dine fødder er bredere end skulderbredde fra hinanden, som forberedelse til Garland udgør - en anden dyb hukommelse.

Trin 2

Peg dine tæer udad, bøj ​​knæene og sænk din balder ned.

Trin 3

Rør dine albuer på indersiden af ​​dine knæ og tryk dine hænder sammen.

Trin 4

Hold stillingen for to til tre vejrtrækninger og slip derefter positionen, så dine ben spredes bredt.

Warrior II

Trin 1

Punkt en fod til siden i forberedelse til Warrior II, en anden hukommelsestilling. De forskellige Warrior udgør særlig vægt på quadriceps og hamstrings.

Trin 2

Bøj knæet, der svarer til den drejede fod i ca. 90 graders vinkel, og drej brystet mod det bøjede ben. Skub det lige ben bagud for at synke dybere ind i posen.

Trin 3

Forlæng dine arme udad, så de er vinkelret på resten af ​​kroppen.

Trin 4

Hold stillingen for to til tre vejrtrækninger.

Trin 5

Træd dine fødder sammen igen og gentag posen med det modsatte ben bøjet.

Del:
Kommentarer