Yoga bevæger sig for at lindre spændingshovedpine

Yoga bevæger sig for at lindre spændingshovedpine

Yoga er en afslappende form for motion kombineret med meditation, der kan hjælpe med at lindre stress og spænding hovedpine, der ofte ledsager stress. Mange hovedpine skyldes stive muskler og ubalancer i rygsøjlen, nakke og skuldre. Yoga vil forynge dit sind og krop for at hjælpe med at lindre stress og forhindre spændingshovedpine. Yoga behandler ikke kun symptomerne på stress, men også årsagerne til stress ved at hjælpe dig med at slappe af.

Spændingshovedpine

Spænding hovedpine kan være mild til moderat, hvor smerten er blevet beskrevet som pres omkring hovedet. Du kan føle stramhed i ryggen af ​​nakke, øvre skuldre og ryg. Du kan også føle lidt tæthed i din kæbe. Spænding hovedpine kan skyldes træthed og depression, samt stress og angst. Klemning af din kæbe eller opholder sig i en position for længe uden at strække dine muskler kan også forårsage spændingshovedpine.

Fordele ved yoga

Yoga udgør hjælp til at øge din styrke og din fleksibilitet. Du styrer din vejrtrækning og bliver meget opmærksom på din krop og dens rytmer. De langsigtede strækninger og positioner kombineret med kontrolleret vejrtrækning hjælper med at rydde dit sind og slappe af din krop. At yoga kan bidrage til at reducere stresset, når du udvikler en følelse af velvære. Regelmæssig yoga praksis kan hjælpe dig med at håndtere dine kroniske sygdomme, såsom højt blodtryk, hjertesygdomme og depression.

Poses

Et par poser, der kan hjælpe med at lindre spændingshovedpine, omfatter katteposen, siddende halvvendinger og bjergposer. Katteposen hjælper med at frigøre spændinger i overkroppen og halsen. Borstudvidende øvelser omfatter Mudra Arms. Stretching dine arme og skuldre for at åbne dit bryst kan hjælpe med at slappe af dine overkropsmuskler for at lindre smerten i spændingshovedpine. Mountain poserer strækker musklerne i din øvre ryg og nakke.

Sikkerhed

Gentage yoga strækninger og poser kan normalt gøres sikkert, men der er risiko for skade, hvis de udføres forkert. Den bedste måde at lære yoga på, er at tage en klasse med en certificeret yoga instruktør. Lyt til din krop. Hvis en yoga pose forårsager smerte, stop straks. Hvis smerter vedvarer, skal du kontakte din læge. Varm op i ca. 10 minutter, før du gør noget for at reducere risikoen for muskelbelastning. Start med den nemmeste stilling først og fremskridt til vanskeligere udgør, hvis du laver en fuld træning. Husk at blive hydreret ved at drikke vand før og efter en træning, selvom du laver en let øvelse.

Del:
Kommentarer