Wrestling Frisurer

Wrestling Frisurer

Wrestling er en teknisk og fysisk krævende sport, der pusser talentfulde atleter mod hinanden i tætte kvarterer. På grund af den intime karakter af en wrestling match skal dommere og trænere håndhæve strenge regler om bryderens fysiske udseende og kjole. Fingernail længde, ansigtshår og personlig hygiejne er strengt reguleret for sikkerhed og komfort for andre brydere. Ligeledes skal brydning frisurer overholde retningslinjer udarbejdet af college eller gymnasiale sportsorganisationer.

Forordninger for hår

Både National Collegiate Athletic Association, der styrer college wrestling, og NFHS Wrestling Rules Committee, der regulerer gymnasiet brydning, har lignende regler vedrørende udseende og hår. Wrestlers skal have kort hår, der ikke hænger under en standard krave i ryggen. Reglerne mandater også korte sideburns, der ikke falder lavere end ørepinden. Bandannas og hårnet er ikke tilladt i konkurrence. På grund af disse regler konkurrerer de fleste wrestlere med en kort stil som f.eks. En buzz cut eller crew cut. Selvom grebende hår er strengt forbudt under konkurrence, kan det ske, hvis du har en lidt længere snit.

Regler for ansigtshår

I henhold til NCAA's wrestling rule book skal wrestlers rengøre og glatte uden slibestubbe, som kan skade en anden spiller. Reglerne tillader en kort overskæg, der ikke hænger forbi læberne. Wrestlers med andet ansigtshår, såsom skæg eller lange sideburns, kan få en lovlig ansigtsmaske, der dækker det sikkert.

Kvinder Wrestlers

Kvindebrydere opfordres til ikke at lave kort hår og må ikke bære barrettes eller pins under en kamp, ​​ifølge reglerne i International Federation of Associated Wrestling Styles. Mandlige og kvindelige brydere, der har langt hår, skal flette det og spole det tæt ind i et hårdæksel eller hovedstykke og dække det med en lovbestemt hjelm. En kamp stoppes ikke, hvis en kvindes hår falder ud af det er updo eller hjelm.

Sumo Wrestling Frisurer

I den japanske tradition for sumo wrestling er hårbestemmelserne meget forskellige end i vestlige brydning. De fleste sumo atleter har meget langt hår, der er designet til konkurrence af specielle frisører. Den mest almindelige sumo frisure er den øverste knude eller chonmage, som har en stor bunke af hår på toppen af ​​hovedet. Sumo wrestlers har brugt denne stil i århundreder, teoretisk at pude hovedet mod skade. Når en wrestler går på pension, gennemgår han en udførlig hårskæring, der behandler hans hår med passende ærbødighed.

Del:
Kommentarer