Wilson Glove Relacing Instruktioner

Wilson Glove Relacing Instruktioner

I løbet af kraftig brug vil de fleste baseballhandsker snappe en blonde eller to i sidste ende. Reparationssæt og relacing-tjenester, der tilbydes af de fleste virksomheder, er dyre og mere involverede end du har brug for. Hvis din handske har brug for reparation, kan disse nemme trin hjælpe dig med at få det tilbage selv i tip-top-tilstand.

SĂĄdan relace en Wilson handske

Undersøg din handske grundigt for at identificere din handskes problemområder. De mest almindelige problemer med baseballhandsker opstår, når læderet tørrer ud og bliver sprødt. Nogle gange kan snøring af en tørret eller langvarig handske snappe.

Isolér tåre eller tårer i snøret ved at spore hver brudt blonde til dens endepunkt, hvor den bliver knyttet. Derefter udklæb det brækkede råhud helt fra din handske.

Ved at holde handsken på plads med dine nye udskiftelige råhud snørebånd, skal du bruge albuen med øjet til at trække bæltet gennem de smalle huller i handskens læder. Sørg for at relancere din handske i samme mønster, hvor du ikke laver det. Slip enderne af enderne med en knude for at sikre, at den nye snøring ikke glider ud.

Smør din handske for at sikre, at læderet er smidig, især den nye snøring, du lige har installeret. Mange virksomheder sælger speciel creme til baseballhandsker, herunder Louisville Slugger og Kelley. Alternative smøremidler til husholdningsbrug, som f.eks. Barberkrem eller olieolie, vil gøre arbejdet i en nøjagtighed, men det bedste valg er normalt et specielt designet og produceret handskens smøremiddel.

Udfør regelmæssig vedligeholdelse på din handske. Smør det regelmæssigt, og spill med det regelmæssigt, hvis du kan. En velbrudt og smidig handske er langt mindre tilbøjelige til at have flere problemer i fremtiden.

Del:
Kommentarer