Weight Watchers Pedometer Instruktioner

Weight Watchers Pedometer Instruktioner

Hvis du forsøger at tabe sig og er blevet medlem af Weight Watchers, vil du måske gerne gå som din daglige aktivitet. Du kan købe et vagturometer til at spore dine fremskridt, mens du går. Det er ikke for svært at bruge et Weight Watchers skridttæller - efter at du har brugt det en eller to gange. Det er et nyttigt værktøj til din træningsrutine.

Indstil klokkeslættet på din vægtovervågningsmåler ved at trykke på "Enter" tasten i 3 sekunder, indtil du ser skærmen "Set Time". Tryk på knappen "Op" eller "Ned" for at indstille tiden til enten 12 eller 24 timer (også kendt som militær tid), og tryk derefter på "Enter" for at vælge dit valg. Brug knapperne "Op" og "Ned" til at indstille den aktuelle tid, og tryk derefter på "Enter", når du er færdig. Tryk derefter på "Enter" knappen for at vælge en m.m. eller p.m.

Indstil din stride margin ved at trykke på "Menu" knappen på "Imperial / Metric" skærmen, og tryk derefter på "Enter" i 3 sekunder. Vælg "Gennemsnit" for den gennemsnitlige trinlængde ved at trykke ned på "Gennemsnit", og brug derefter "Op" eller "Ned" -knappen til at vælge dit køn.

Tryk på knappen "Menu" på skærmen "Stride" for at indstille din vægt og vælg enten "Lbs" eller "Kg." Tryk på "Op" eller "Ned" knappen for at vælge din vægt, og tryk derefter på "Enter" for at indstille den.

Nulstil skridttælleren for dagen ved først at trykke på "Reset" knappen og derefter trykke på "Enter" knappen. Tryk på knappen "Menu" for at afslutte, så du får en ren skifer til den næste dag.

Del:
Kommentarer