Værktøj & Udstyr Brugt i Cricket

Værktøj & Udstyr Brugt i Cricket

Cricket er en hold sport, hvor to hold skiftes batting og bowling. Målet med battingholdet er at score så mange løb som muligt før deres tur er op. Det adskiller sig lidt fra baseball i antallet af spillere, antal dommere og typen af ​​bold. Selvom cricket er et flagermus og boldspil, kræver det meget mere udstyr og værktøjer.

wickets

Wickets er dannet af tre indlæg, eller "stubber", der har to bails sammen med dem. De skal være præcis 28 inches lange og 9 inches brede.

Holde handsker

Holde handsker bæres af wicket keeper til at beskytte hænderne, når de fanger bolden. Ofte bæres ekstra beskyttelse under handskerne, som f.eks. Handskene skal tillade wicketkeeper at kunne kaste bolden så godt, at de ikke kan være for stive. De må heller ikke være store som baseballhandsker.

Hjelm

Batsman bærer normalt en hjelm for at beskytte mod dårligt kastede bolde. Nogle gange er en ansigtsvagt også brugt ud over hjelmen. Hjelmen er sikret med en hækrem. Det betragtes som en fejl, hvis hjelmen kommer ud og rammer wicket.

Bold

Cricket kan ikke spilles uden en bold. Bolden er lavet af kork på indersiden og rødt læder på ydersiden. Læderet er syet sammen, og dette danner "sømmen". Den ene side af sømmen vil være skinnende, og den anden bliver grov.

Flagermus

Flagermusen vil variere med hensyn til størrelse og vægt. Ideelt set bør flagermusen komme op til toppen af ​​dit lår i højden. Flagermusen har en flad bund og et rundt håndtag. Bats hovedlegeme bør ikke være mere end 4,25 inches bred.

Tøj

Cricket tøj er næsten alle hvide og består normalt af en langærmet skjorte og bukser. Beskyttelsesudstyr som lårpuder kan bæres under. Den anvendte sko vil afhænge af hvilken overflade du spiller cricket på, og hvilken type spiller du er. Hvis jorden er blød, er spikede sko en bedre mulighed, mens for hårdt jord er pimplede såler bedre. Batterier vælger sko med mere greb på forsiden, og bowlere vil gerne bære sko med lige stor greb overalt.

Del:
Kommentarer