Volleyball Locker Decorating Ideas

Volleyball Locker Decorating Ideas

Locker dekoration er ofte lavet af cheerleaders, men volleyball spillere kan også bruge denne form for skoleånd som en team bonding aktivitet. Uanset om det er at fejre en vindersæson eller et stort spil, kan du sætte op med opmuntrede og motiverede udsmykninger af volleyballspillere. Ligegyldigt hvad dit budget, der er volleyball locker dekorationer du kan gøre det vil blive mindeværdigt og værdsat af alle dine holdets spillere.

Mini-Mums

Mums er traditionelt brugt ved hjemkomst, men de gør altid søde volleyballskabsdekorationer i løbet af lejesæsonen. Gå til dit lokale håndværk eller hobbyforrådsbutik og køb små mødre i skolens farver - de fleste butikker har mange forskellige mumfarver. Brug glitterlim til at skrive navnet på hver spiller på båndene, og brug hot lim til at fastgøre miniature volleyballer som dekorationer. Mini-mumerne kan enten fastgøres på skabene med klæbende prikker, dobbeltsidet tape eller ved at glide stiften på bagsiden ind i en spalte på skabet.

Individuelle bannere

Bannere er almindelige locker dekorationer, der er nemme og rimelige at lave. For at lave brugerdefinerede volleyballbannere, tilføj teamfotografier til stykker tegningspapir, skriv navnet på hver spiller på toppen af ​​deres banner og dekorér papiret med dekaler af din skoles maskot, klæbende rhinestones, glitterlim eller klistermærker i form af volleybolde. Hæng bannerne med usynligt tape eller klæbende prikker. For at forhindre dem i at blive revet af båndet, laminere bannerne, før de hænger på lågerne.

Volleyball T-shirts

T-shirts gør sjove og funktionelle volleyballskabsdekorationer. Din træner skal kende T-shirt-størrelsen på hver spiller, så alt hvad du skal gøre er at købe en til hvert medlem af teamet fra din lokale håndværk. Tæer kan blive pyntet til at ligne dine spilleuniformer med strygejern og tal. For et billigere alternativ, brug stofmaling eller glitterlim, og binde ærmerne med bånd i skolens farver. For at sætte tees på hver spillerens locker, slip en del af ærmet ind i locker slot eller lægge billige klæbende plastik kroge til at hænge skjorter på.

Del:
Kommentarer