Vitaminer til at hjælpe Balance

Vitaminer til at hjælpe Balance

Når en persons balance påvirkes, kan han eller hun opleve flere vanskeligheder i selv simple daglige opgaver. Livskvalitet kan reduceres for den enkelte og familiemedlemmer. Mange mennesker vender sig til naturlige behandlingsmetoder, herunder kost, motion og vitaminer og mineraler for at hjælpe med deres balance.

Omega-3 fedtsyrer

Omega-3 fedtsyrer findes almindeligvis i olier og fisk. Du kan også tage det direkte som et tillæg. Omega-3 siges at hjælpe med kommunikationscentre i neuronerne, og det hjælper med hjernefunktion og humørsvingninger. Børn, der ikke får tilstrækkelige omega-3 fedtsyrer tidligt i livet, viser udviklingsmæssige problemer senere. Tun, laks, makrel, sardiner, østers, valnødder og hørfrø er fremragende kilder til omega-3 fedtsyrer. At hjælpe denne del af hjernefunktionen kan hjælpe med balance og koordineringsproblemer.

Antioxidanter

Antioxidanter er så gode, fordi de bogstaveligt talt hjælper med at rense hjernen. Gode ​​eksempler på antioxidanter omfatter vitamin E, vitamin C, alfa-liposyre, druemostekstrakt og vitamin Q10. Voksne bør få mellem 400 til 500 IE af E-vitamin, 500 til 1000 mg C-vitamin og 10-50 mg liposyre pr. Dag. Der er ingen anbefalet dosering af vitamin Q10.

E-vitamin

Der er to forskellige typer af E-vitamin: 100 mg alfa-tocopherol og 240 mg tocotrienoler anbefales til voksne. E-vitamin hjælper med god blodcirkulation i hjernen, der hjælper med bedre hjernefunktion, hvilket kan være en fordel at balancere problemer.

Del:
Kommentarer