Vitaminer, der gør kroppen Alkalisk

Vitaminer, der gør kroppen Alkalisk

At skabe en krop, der er mere alkalisk end sur, forbedrer dit helbred og kan forhindre kræft. Kræft kan ikke trives i et alkalisk miljø; dog vokser det hurtigt i en sur krop. Din krop bliver naturligvis mere sur, når du alder, hvilket gør dig mere modtagelig for kræft. Du kan dog gøre livsstilsvalg for at holde din krop i en mere alkalisk tilstand. At drikke alkohol, ryge cigaretter og spise junkfood kan også skabe et surt miljø i kroppen.

Spirulina

For at få en sund krop indefra, er der visse sunde fødevarer, du kan spise, såsom rå økologiske gulerødder og rødbeder, men du kan også tage vitaminer og andre superfodertilskud til at hjælpe din krop til at blive mere alkaliske. Spirulina er et vitamintilskud, der kommer fra havet. Det er en blå grønne havalger belastet med en høj dosis af vitamin A, C og E. Denne kombination hjælper kroppen med at blive mere alkalisk. Spirulina er også en god kilde til protein, og den har høje doser af aminosyrer i den.

Vitamin A

Vitamin A er et vigtigt vitamin, fordi det hjælper kroppen på så mange måder. Den sikreste form af vitamin A er beta caroten. Gulerødder er fyldt med høje doser af beta caroten. At drikke et glas rå gulerod og æblejuice er en fantastisk måde at hjælpe din krop til at blive mere alkaliske. Spise hele gulerødder er endnu mere gavnligt, fordi gulerødder er en stor kilde til fiber.

C-vitamin

Mange mennesker kan tænke på C-vitamin som surt, men faktisk, når C-vitamin er inde i kroppen, øger det immunsystemet og styrker cellerne og gør kroppen mere alkalisk. Fødevarer, der er rigtige på C-vitamin, er appelsiner, jordbær og grønne peberfrugter.

Vitamin D

D-vitamin er en af ​​de vigtigste vitaminer, når det kommer til knogleres sundhed og helbred generelt. D-vitamin forbedrer kalciumabsorptionen og opretholder sunde mineralniveauer i kroppen. Vitamin D hjælper også kroppen med at opretholde en alkalisk tilstand. Vi absorberer D-vitamin fra solen, men vi kan også få D-vitamin fra mælk, æg og torskeleverolie.

E-vitamin

E-vitamin er et godt vitamin til anti-aging samt at holde kroppen i en mere alkalisk tilstand. E-vitamin smører og beskytter celler. De fleste mennesker har brug for ca. 400 internationale enheder (IE) af E-vitamin om dagen. Der er også mange fødevarer, der er rige på E-vitamin, såsom solsikkefrø, æg og olivenolie.

Del:
Kommentarer