Virus Symptomer Uden Feber

Virus Symptomer Uden Feber

De fleste mennesker forbinder en feber, høj eller mild, med en virusinfektion. Selvom dette generelt er sandt, fører ikke alle virusinfektioner til feber hos alle mennesker. Faktisk kan nogle vira manifestere uden feber, ofte til skade for den inficerede person. At kende de virusser, der kan forårsage symptomer uden feber, er vigtige for dit helbred. Som med enhver medicinsk tilstand, skal du straks søge lægehjælp, hvis du har mistanke om, at du er syg fra en virus.

H1N1

H1N1-viruset eller "svineinfluenza" er en usædvanlig virus, fordi det nogle gange ikke forårsager influenzalignende feber hos nogle ofre. Relativt unge og sunde mennesker er mest tilbøjelige til at dø af H1N1-virus, simpelthen fordi de ikke har feber, som de med rette antager indikerer sygdom og dermed ignorerer symptomerne. Ofte manifesterer viruset respiratoriske symptomer, såsom hoste, ondt i halsen, prikken eller løbende næse. Også de fleste patienter rapporterer kropssmerter, sløvhed, kulderystelser og hovedpine.

Helvedesild

Hingvinger er en hudirritation eller "udslæt" forårsaget af en virus, der er tæt forbundet med den virus, der forårsager vandkopper. Også kendt som herpes zoster-virus, er helvedesild mere almindelig hos mennesker over 50 år, og risikoen for at komme sammen med helvedesild vokser med alderen. Også dem med kompromitterede immunsystemer er mere tilbøjelige til at kontraktvirke viruset. Symptomer indbefatter altid et lyst rødt, humpet udslæt ledsaget af smerte, nogle gange intens. I de sjældne tilfælde kan helvedesild forårsage blindhed, lungebetændelse, høretab og endda død. Heldigvis er viruset en som normalt resulterer i en enkelt episode, og kun hvis patienten tidligere har haft vandkopper. Hvis de ikke har, i stedet for helvedesild, kan de udvikle vandkopper.

Herpes simplex 1

Også kendt som forkølelsessår, herpes simplex er en viral infektion, som normalt ikke giver nogen ydre symptomer ved primær infektion, det er første gang du udsættes for virus. Kun senere tilbagevendende udbrud, når du er blevet smittet, manifesterer sig som fysiske symptomer. Nogle af symptomerne omfatter sår på læberne, hævede eller følsomme tandkød, ondt i halsen, hævede kirtler i nakken, kvalme, dehydrering, hovedpine og overskydende salivation eller "kvældning". Nogle gange er der koldsår foran eller ledsaget af feber, men ikke altid.

Genital herpes

Genital herpes er årsag af herpes simplex 2 virus og er en seksuelt overført sygdom, der kan manifestere uden feber. Forebyggelse af mest venerale sygdomme er hjulpet af brugen af ​​kondomer, men kondomer er ikke en perfekt barriere, så du kan udvikle symptomer efter samleje med en inficeret person. Symptomer omfatter smertefuld vandladning, læsioner på kønsorganerne, vaginal udslip, følelse af udmattelse eller træthed, hævede lymfeknuder og blærer i lysken og andre områder.

rhinovirus

Rhinovirus, der ofte forårsager forkølelse og influenzalignende symptomer hos de fleste mennesker hvert år, kan manifestere uden en ledsagende feber. Enhver person er modtagelig for Rhinovirus, men typisk er de unge, ældre og de med svækkede immunsystemer mest udsatte. Symptomer omfatter nysen, løbende næse, tøs næse, ondt i halsen, tab af stemme eller "laryngitis", hovedpine og bihulebetændelse eller betændelse og smerte i hovedets sinuskaviteter. Typisk er det bedste tiltag for Rhinovirus infektion hvile og væsker, selv om nogle over-the-counter medicinmer hævder at forkorte intensiteten og varigheden af ​​Rhinovirus infektioner.

Del:
Kommentarer