Virkningen af ​​cashewnødder på blodglukose

Virkningen af ​​cashewnødder på blodglukose

Cashewnødder indeholder mere kulhydrater end andre nødder. Som følge heraf kan de påvirke din blodglukose, men deres virkning er minimal. Hvis du er sund, kalorierne i cashewnøer - 157 pr. 1 ounce servering - har mere potentiale til at påvirke din vægt end spike dit blodsukker. Men hvis du er diabetiker, eller du har spørgsmål om din blodsukker, skal du kontakte din sundhedspleje, før du ændrer din kost.

Blodglukose og din sundhed

Blodglukose stiger, når du spiser kulhydrater, som udløser bugspytkirtlen for at frigive insulin. Insulin genopretter blodsukker tilbage til normal ved at transportere glukose til celler, der har brug for det til energi eller ved at sende det ud for at blive opbevaret.

Hvis du har diabetes, forbliver blodglukoseniveauerne højere end normalt, fordi din krop ikke producerer tilstrækkeligt insulin, eller det kan ikke bruge insulin korrekt. Over tid kan højt blodsukker forårsage hjertesygdomme, blindhed, nyresvigt og nerveskade.

En behandlingsplan for diabetes omfatter spise fødevarer, der ikke spiser blodsukker. Selvom du ikke har diabetes, følger en diæt, som holder blodsukkeret afbalanceret, dig til at opretholde en sund vægt og giver stabil energi.

Kulhydrater i Cashews

Cashewnødder indeholder mere total kulhydrat og mindre fiber end de fleste andre nødder. Du får næsten 9 gram kulhydrater og 1 gram fiber i en 1 ounce servering cashewnødder. Til sammenligning har valnødder og pekannødder ca. halvdelen af ​​kulhydraterne og i det mindste dobbelt fiberen.

Carbs og fiber sammen bestemmer den samlede påvirkning på niveauerne af blodglukose. Blodsukker stiger i forhold til mængden af ​​carbs du spiser. På den anden side reducerer fiberen den hastighed, hvormed carbs fordøjes og absorberes, hvilket hjælper med at nedsætte blodglukosen.

Glykæmisk indvirkning

På grund af deres carb indhold påvirker cashewnødder blodsukker mere end andre nødder, men deres glykemiske indeks score viser, at de kun har en lille indvirkning.

Det glykæmiske indeks satser på kulhydratholdige fødevarer alt efter hvor hurtigt blodsukker spikes og hvor højt det går, efter at de er forbrugt. Skalaen går fra nul til 100, med en score på 100, der repræsenterer den ekstreme spids forårsaget af ren glukose.

En glykæmisk rating på nul repræsenterer fødevarer uden indvirkning på blodsukker, men enhver mad med en score under 55 anses for lavglykæmisk. Cashewnødder falder i midten med en score på 22.

Cashew Fordele

Risikoen for at udvikle type 2-diabetes var lavere hos kvinder, der spiste en ounce nødder, herunder cashewnødder, mindst fem gange ugentligt, rapporterede en anmeldelse offentliggjort i næringsstoffer i juli 2010.

Cashewnødder er gode kilder til sunde enumættede fedtstoffer, hvilket bidrog til bedre afbalanceret blodglukose hos mennesker med type 2-diabetes, ifølge en undersøgelse i august 2011-udgaven af ​​Diabetes Care. Sammenlignet med andre nødder er cashewnødder også en af ​​de bedste kilder til magnesium, hvilket er afgørende for, at insulin fungerer korrekt, rapporterer Michigan State University Extension.

Del:
Kommentarer