Virkningen af ​​astma inhalatorer på breathalyzer test

Virkningen af ​​astma inhalatorer på breathalyzer test

Retshåndhævende myndigheder og andre myndigheder måler almindeligvis mistænktes blodalkoholniveau ved hjælp af "breathalyzer" eller åndedrætsanalysatorprøven. Læsningen fra en breathalyzer test kan afgøre, om du mister din licens eller endda bruger tid i fængsel. Hvis du bruger en inhalator til astma eller åndedrætsproblemer, kan en åndedannelse alkoholprøve producere en falsk positiv læsning, selvom du ikke har haft alkohol at drikke. Hvis du har haft lidt alkohol, kan inhalatoren øge vejrtrækningen engang efter. Asthmainhalatorer og andre forbindelser, der kaldes "interferenser", kan skelne adder alkohol analysator testresultater.

Hvordan Åndedrætsanalyse fungerer

I øjeblikket bruger de fleste pustealkoholanalysatormaskiner en metode kaldet infrarød spektroskopi. Når du trækker vejret ind i pustemaskinen, tager det vejret i et lille prøvekammer, hvor stråler af infrarød energi skyder igennem det. Enhver forbindelse i dit åndedrag, der indeholder en methylgruppe i deres kemiske struktur --- som alkohol gør --- absorbere mere infrarød energi. Pusten måler mængden af ​​absorberet energi. Når du drikker alkohol, absorberes noget af det i blodbanen. Dine lunger frigiver derefter en meget lille mængde, mens du trækker vejret. For hver del af alkohol, der findes i dit ånde, er der 2100 dele alkohol i blodet. For at konvertere mængden af ​​alkoholforbindelser i dit ånde til et blodalkoholniveau multipliceres læsningen fra dit åndedræt med 2100.

forstyrrende

Måling af blodalkoholniveau med en pustestagerstest forårsager problemer, fordi så mange andre forbindelser udover ethanolalkohol indeholder en methylgruppe. Astma inhalatorer, en meget almindelig synder, indeholder nogle gange 30 procent eller mere alkohol, der ikke absorberes i blodbanen, men bruges som drivmiddel. Albuterol, den aktive ingrediens i mange astmainhalatorer, indeholder også en methylgruppe og kan udløse en falsk positiv aflæsning fra en pustekoholanalysator.

Længde af virkning

I de senere år blev resultaterne af åndedannelse af alkoholanalyser i brand i juridiske sager på grund af falske positiver forårsaget af interferenser. På nogle steder, som i Illinois, blev lovene om breathalyzer test ændret for at tilføje forbud mod indtagelse af fremmede stoffer inden for 20 minutter efter at have afprøvet for at reducere falske positive. En undersøgelse fra 1998, der blev offentliggjort i Proceedings of the Western Pharmacology Society, fandt, at mens ikke-drikkende personer, der brugte en inhalator registrerede aflæsninger så højt som 0.120 på en breathalyzer test, blev aflæsningerne vendt tilbage til 0,0 efter 6 minutter. Imidlertid fortsatte indflydelsenes indflydelse på breathalyzer-score i forsøgspersoner, der havde indtaget alkohol, forbi 20 minutter. Undersøgelserne anbefaler, at hvis patienten har brugt mediciner, bør der ikke udføres en åndedannelsestest, og der skal i stedet anvendes en blodalkoholtest.

Andre interferenser

Nyere typer af maskiner, der kommer på markedet, identificerer nu mere nøjagtigt kun ethanolalkohol, når man laver en åndedrættest. Men hvis du er trukket over og bedt om at tage en åndealkoholtest, skal du overveje at nægte testen og anmode om en blodalkoholtest i stedet, hvis du har været udsat for nogen af ​​disse mulige kilder til falske aflæsninger: Indåndere til astma- eller åndedrætsproblemer inden for 30 til 60 minutter; stærk mundskylning i de sidste 10 minutter; tandklæbemiddel; protesrengøringsmiddel; industrielle opløsningsmidler (dette kan omfatte arbejde med lak eller lignende stoffer i flere dage, da stofferne kan absorberes gennem din hud og dukker op i en åndedannelse alkohol test). Hvis du er diabetiker og har lavt blodsukker, kan du også have acetone i dit blod. Hvis du ryger eller har rejst stærkt, kan en breathalyzer misforstå acetaldehyd fra cigaretter.

Manglende decimalpunkt

I den oprindelige 1990-sag, der gjorde analysen af ​​åndedrættet alkohol lovligt tilladt, udtalte en ekspert, at fejlfrekvensen for maskinerne i hans test var 2,3 procent. En senere analyse af dataene viste imidlertid, at fejlfrekvensen var 23 procent --- en signifikant fejl, der banede vejen for udbredt accept af og fejlplaceret tillid til testen af ​​breathalyzer. Hvis du finder dig selv at have en pustekoholanalyse udført, lad efterforskerne vide om faktorer, der kan påvirke dine testresultater. Hvis du har spørgsmål om de juridiske forstyrrelser eller er involveret i et tilfælde, hvor du tror, ​​at astmainhalatorer eller andre interferenter har påvirket din breathalyzer-læsning, skal du kontakte en lokal advokat.

Del:
Kommentarer