Vicks Steam Guard Vaporizer Instruktioner

Vicks Steam Guard Vaporizer Instruktioner

Vicks Steam Guard Vaporizer er designet til at lindre overbelastning forårsaget af forkølelse eller influenza ved at skabe damp fra vand og en lægemiddelvæske produceret af Vicks. Fordamperen har en fyldningskapacitet på 1,5 gallon, der tillader dampproduktion i op til 24 timer fra en påfyldning. Udformningen af ​​fordamperen omfatter en dampbeskyttelse for at forhindre skade fra den varme damp.

Opsætning

Start med at unravelere ledningen til fordamperen for at forhindre overophedning. Fjern dampenheden placeret på toppen af ​​fordamperen ved at dreje den, indtil pilene på dampenheden og skålen løber op. Træk op på dampenheden for at adskille den fra skålen. Hæld vandhanen i skålen, indtil den når fyldningen på skålens side. Det er vigtigt, at du ikke overfylder skålen, da dette kan påvirke maskinen mærkbart. Tilsæt lægemiddelvæsken til vandet og bland godt.

Hvis din ledningsvand har et lavt mineralniveau, tilsættes 4 eller 5 kniplinger salt til vandet og blandes grundigt. Saltet tillader vandet at koge og skabe damp. Vær forsigtig, når du tilsætter saltet som for meget, kan det føre til for høj kogning. Hvis du bor i et hårdt vandområde, behøver du måske ikke at tilføje salt til vandet. Brug maskinen uden salttilsætningsstoffet. Hvis dampstrømmen er svag, tilsæt en knivspids salt og prøv igen.

Tilslut dampenheden igen til skĂĄlen. Hold det nede for at tillade vand at komme ind i huset, og drej det, indtil det er lĂĄst pĂĄ plads.

Kører fordamperen

Før du starter fordamperen, skal du placere den på et sikkert sted, helst en, der ikke er metal, vandtæt og varmebestandig. Fordamperen skal sidde fladt og væk fra ledningen for at forhindre, at den vælter over. Det skal indstilles mindst 4 meter fra enhver person for at undgå potentiel skade.

Tilslut fordamperen til et stikkontakt for at starte driften. Fordamperen skal begynde at producere damp om nogle få minutter. Hvis der ikke er damp efter 10 minutter, tilsættes salt som beskrevet ovenfor. Når vandstanden når minimumsniveauet, slukker fordamperen. Flyt ikke fordamperen under drift, da det kan forårsage forbrændinger.

Efter brug

Træk fordamperen af ​​og lad den afkøle, før dampen fjernes. Når det er køligt, fjern dampenheden fra skålen og dump det resterende vand ud. Skyl skålen grundigt og tør det med en ren, tør klud. Rengør altid fordamperen før hver brug.

Del:
Kommentarer