Vægttab

Sådan får du et tonet og muskulært kvindelig krop

Sådan får du et tonet og muskulært kvindelig krop

Der er mange misforståelser vedrørende kvinder og modstandstræning. Nogle kvinder glæder sig væk fra at løfte vægte, fordi de er bange for, at de bliver pladskrævende og ser for maskulin ud. Andre kvinder ser ikke punktet, fordi de tror, ​​at deres kroppe ikke er i stand til at bygge en vigtig muskel i første omgang.

Hvordan man reducerer bryststørrelse uden kirurgi

Hvordan man reducerer bryststørrelse uden kirurgi

Når du ser på rillerne ætset i dine skuldre fra bh-stropper, går tanken over for at få brystreduktion. Så sætter du pause, som du tænker på traumet at gå under kniven, bliver indlagt på hospitalet, omkostningerne og alle de andre ulemper ved kirurgi. Her er en anden måde at klare med at være for travle.

Hvordan virker en kropsfedtanalysator?

Hvordan virker en kropsfedtanalysator?

Kropsfedtanalysatorer kommer i to forskellige typer. De holdes enten i hænderne på, at de træder på som en skala. For at kunne bruge dem skal din hud være bar. Hånd- eller stativkropsfedtanalysatorer findes i to forskellige typer. De holdes enten i hænderne på, at de træder på som en skala.

Hvordan virker kalorieindhold pĂĄ nordiske spor?

Hvordan virker kalorieindhold pĂĄ nordiske spor?

Nordic Track og andre træningsmaskineproducenter bruger gennemsnitlige resultater af gennemsnitlige brugere til at beregne kalorierne, der er brændt under en øvelse. Funktionerne på Nordic Track maskiner muliggør en mere præcis tælling af brændte kalorier. Variabler Højere ende maskiner, der tillader brugeren at tilføje variabler som højde, vægt og køn giver en mere præcis læsning af de brændte kalorier.

SĂĄdan behandler du Burns at Home

SĂĄdan behandler du Burns at Home

Brænder til hudintervallet i graden af ​​sværhedsgrad, fra første til tredje grad forbrændinger. Mange første- og andengradsforbrændinger kan betragtes som mindreårige og behandles hjemme med lidt eller intet medicinsk tilsyn. Efter hjemmebehandling skal din forbrænding helbrede i en uge eller mindre afhængigt af sværhedsgraden af ​​forbrændingen.

Sådan behandler du førstegangsbrændinger

Sådan behandler du førstegangsbrændinger

En første grad brænder resulterer i at bruge lidt for meget tid i solen. Eller hvis du har kogt vand og dampen sker for at finde vej til din hud, der gør den rød og forårsager en brændende fornemmelse, er det en første grad brænding. Her er et par tips om at gøre, at brænde føles en hel masse bedre.

Sådan behandler du rugbrænding

Sådan behandler du rugbrænding

Et tæppebrænde er en form for friktionsbrænding, som kommer fra skaden forårsaget af kraften i din hud, der gnides mod en overflade. Tæpper brænder er blandt de mest almindelige form for friktion brænde. Ligesom enhver anden form for forbrænding afhænger behandlingen af ​​et tæppe af brænde afhængig af sværhedsgraden af ​​brandskaden og placeringen. Store tæppeforbrændinger, eller dem, der ligger på følsomme områder som ansigt, hænder eller fødder, bør være til stede af en læge for at forhindre infektion og andre komplikationer.

Sådan helbredes en brændt læbe

Sådan helbredes en brændt læbe

Uanset om det er solskoldning, voksning eller bare en tilfældig ulykke, er brændte læber smertefulde, synlige og irriterende. En brændt læbe betyder dog ikke, at du ikke kan forlade dit hus i en måned. Du kan helbrede en brændt læbe hurtigt med den rigtige kombination af salver og tid. Diagnostisk, hvilket niveau der brænder det er: første, anden eller tredje grad.

SĂĄdan Stop Eating sĂĄ meget

SĂĄdan Stop Eating sĂĄ meget

En af grundene til, at mange af os ikke kan tabe sig, er fordi vi binge spise. Der er mange ting, der kan udløse dette og også nogle måder at bekæmpe det på. Læs videre for mere. Først og fremmest, hvis du tror du er sulten, og du lige spiste, giv det et par minutter. Lad din mad fordøje. Vent mindst 20 minutter efter et måltid eller en snack, før du overvejer noget andet.

Den gennemsnitlige kalorieforbrænding pr. Time for Aqua Zumba

Den gennemsnitlige kalorieforbrænding pr. Time for Aqua Zumba

Hvis du er på udkig efter en to-til-en-aftale, når det kommer til fitness, skal du kigge på Aqua Zumba. Ifølge Zumba Education Specialist Maria Browning er Aqua Zumba både en modstandstræning og cardio træning. Din hjertefrekvens kan ikke blive så høj med Aqua Zumba på grund af vandet, men du brænder stadig hundredvis af kalorier i timen.

Hvad er en eucaloric diæt?

Hvad er en eucaloric diæt?

Undersøgelser nævner ofte, at deltagerne fulgte en "eukalorisk diæt", men uden at vide hvad dette udtryk betyder, kan det være svært at finde ud af, hvad studieresultaterne betyder. Folk, der følger en eucaloric diæt, er i kaloribalance, så de følger en diæt, der indeholder omkring det samme antal kalorier de bruger hver dag.

Hvad er en Isocaloric diæt?

Hvad er en Isocaloric diæt?

Den isocaloriske diæt er en moderat-kulhydrat, moderat-fed diæt, der giver dieters mulighed for at spise, hvad de vil, så længe de forbruger den samme mængde kulhydrater, proteiner og fedt hver dag. Lovende hurtigt vægttab med minimal muskelforringelse, den isokaloriske kost er populær blandt bodybuildere. Hvordan kosten virker Dieters spiser en typisk fedtfattig, kaloriebegrænsende kost har tendens til at miste muskelmasse sammen med fedt.

Del: