Vægttab

Sådan får du et tonet og muskulært kvindelig krop

Sådan får du et tonet og muskulært kvindelig krop

Der er mange misforst√•elser vedr√łrende kvinder og modstandstr√¶ning. Nogle kvinder gl√¶der sig v√¶k fra at l√łfte v√¶gte, fordi de er bange for, at de bliver pladskr√¶vende og ser for maskulin ud. Andre kvinder ser ikke punktet, fordi de tror, ‚Äč‚Äčat deres kroppe ikke er i stand til at bygge en vigtig muskel i f√łrste omgang.

Hvordan man reducerer brystst√łrrelse uden kirurgi

Hvordan man reducerer brystst√łrrelse uden kirurgi

Når du ser på rillerne ætset i dine skuldre fra bh-stropper, går tanken over for at få brystreduktion. Så sætter du pause, som du tænker på traumet at gå under kniven, bliver indlagt på hospitalet, omkostningerne og alle de andre ulemper ved kirurgi. Her er en anden måde at klare med at være for travle.

Hvordan virker en kropsfedtanalysator?

Hvordan virker en kropsfedtanalysator?

Kropsfedtanalysatorer kommer i to forskellige typer. De holdes enten i hænderne på, at de træder på som en skala. For at kunne bruge dem skal din hud være bar. Hånd- eller stativkropsfedtanalysatorer findes i to forskellige typer. De holdes enten i hænderne på, at de træder på som en skala.

Hvordan virker kalorieindhold på nordiske spor?

Hvordan virker kalorieindhold på nordiske spor?

Nordic Track og andre tr√¶ningsmaskineproducenter bruger gennemsnitlige resultater af gennemsnitlige brugere til at beregne kalorierne, der er br√¶ndt under en √łvelse. Funktionerne p√• Nordic Track maskiner muligg√łr en mere pr√¶cis t√¶lling af br√¶ndte kalorier. Variabler H√łjere ende maskiner, der tillader brugeren at tilf√łje variabler som h√łjde, v√¶gt og k√łn giver en mere pr√¶cis l√¶sning af de br√¶ndte kalorier.

Sådan behandler du Burns at Home

Sådan behandler du Burns at Home

Br√¶nder til hudintervallet i graden af ‚Äč‚Äčsv√¶rhedsgrad, fra f√łrste til tredje grad forbr√¶ndinger. Mange f√łrste- og andengradsforbr√¶ndinger kan betragtes som mindre√•rige og behandles hjemme med lidt eller intet medicinsk tilsyn. Efter hjemmebehandling skal din forbr√¶nding helbrede i en uge eller mindre afh√¶ngigt af sv√¶rhedsgraden af ‚Äč‚Äčforbr√¶ndingen.

S√•dan behandler du f√łrstegangsbr√¶ndinger

S√•dan behandler du f√łrstegangsbr√¶ndinger

En f√łrste grad br√¶nder resulterer i at bruge lidt for meget tid i solen. Eller hvis du har kogt vand og dampen sker for at finde vej til din hud, der g√łr den r√łd og for√•rsager en br√¶ndende fornemmelse, er det en f√łrste grad br√¶nding. Her er et par tips om at g√łre, at br√¶nde f√łles en hel masse bedre.

Sådan behandler du rugbrænding

Sådan behandler du rugbrænding

Et t√¶ppebr√¶nde er en form for friktionsbr√¶nding, som kommer fra skaden for√•rsaget af kraften i din hud, der gnides mod en overflade. T√¶pper br√¶nder er blandt de mest almindelige form for friktion br√¶nde. Ligesom enhver anden form for forbr√¶nding afh√¶nger behandlingen af ‚Äč‚Äčet t√¶ppe af br√¶nde afh√¶ngig af sv√¶rhedsgraden af ‚Äč‚Äčbrandskaden og placeringen. Store t√¶ppeforbr√¶ndinger, eller dem, der ligger p√• f√łlsomme omr√•der som ansigt, h√¶nder eller f√łdder, b√łr v√¶re til stede af en l√¶ge for at forhindre infektion og andre komplikationer.

Sådan helbredes en brændt læbe

Sådan helbredes en brændt læbe

Uanset om det er solskoldning, voksning eller bare en tilf√¶ldig ulykke, er br√¶ndte l√¶ber smertefulde, synlige og irriterende. En br√¶ndt l√¶be betyder dog ikke, at du ikke kan forlade dit hus i en m√•ned. Du kan helbrede en br√¶ndt l√¶be hurtigt med den rigtige kombination af salver og tid. Diagnostisk, hvilket niveau der br√¶nder det er: f√łrste, anden eller tredje grad.

Sådan Stop Eating så meget

Sådan Stop Eating så meget

En af grundene til, at mange af os ikke kan tabe sig, er fordi vi binge spise. Der er mange ting, der kan udl√łse dette og ogs√• nogle m√•der at bek√¶mpe det p√•. L√¶s videre for mere. F√łrst og fremmest, hvis du tror du er sulten, og du lige spiste, giv det et par minutter. Lad din mad ford√łje. Vent mindst 20 minutter efter et m√•ltid eller en snack, f√łr du overvejer noget andet.

Den gennemsnitlige kalorieforbrænding pr. Time for Aqua Zumba

Den gennemsnitlige kalorieforbrænding pr. Time for Aqua Zumba

Hvis du er p√• udkig efter en to-til-en-aftale, n√•r det kommer til fitness, skal du kigge p√• Aqua Zumba. If√łlge Zumba Education Specialist Maria Browning er Aqua Zumba b√•de en modstandstr√¶ning og cardio tr√¶ning. Din hjertefrekvens kan ikke blive s√• h√łj med Aqua Zumba p√• grund af vandet, men du br√¶nder stadig hundredvis af kalorier i timen.

Hvad er en eucaloric diæt?

Hvad er en eucaloric diæt?

Unders√łgelser n√¶vner ofte, at deltagerne fulgte en "eukalorisk di√¶t", men uden at vide hvad dette udtryk betyder, kan det v√¶re sv√¶rt at finde ud af, hvad studieresultaterne betyder. Folk, der f√łlger en eucaloric di√¶t, er i kaloribalance, s√• de f√łlger en di√¶t, der indeholder omkring det samme antal kalorier de bruger hver dag.

Hvad er en Isocaloric diæt?

Hvad er en Isocaloric diæt?

Den isocaloriske diæt er en moderat-kulhydrat, moderat-fed diæt, der giver dieters mulighed for at spise, hvad de vil, så længe de forbruger den samme mængde kulhydrater, proteiner og fedt hver dag. Lovende hurtigt vægttab med minimal muskelforringelse, den isokaloriske kost er populær blandt bodybuildere. Hvordan kosten virker Dieters spiser en typisk fedtfattig, kaloriebegrænsende kost har tendens til at miste muskelmasse sammen med fedt.

Del: