Vægttab

Hvordan man taber vægt efter kirurgi

Hvordan man taber vægt efter kirurgi

At tabe sig efter kirurgi kan være meget svært. Det er svært at tabe, når der ikke er evnen til at være så aktiv som du typisk er. En måde at sikre, at du taber, er at overvåge, hvad du spiser og hvordan du er aktiv. At være så aktiv som muligt uden mulighed for at blive såret er altid en god ide, da der ikke er nogen grund til at blive skadet efter operationen.

Hvordan man taber vægt efter 50

Hvordan man taber vægt efter 50

Hvordan man taber vægt efter 50. At tabe sig er ikke let i nogen alder. Efter en alder af 50 synes det at være sværere, og gamle rutiner og vaner virker ikke så effektivt. Nedbrydning af metabolisme og andre sundhedsmæssige problemer kan forårsage vanskeligheder i en diæt og motion rutine. Der er et par ændringer, der kan gøres for at sikre sundhed og vægttab efter 50 år.

Hvordan man taber vægt natten

Hvordan man taber vægt natten

For at tabe sig, skal du forbrænde flere kalorier, end du spiser. Hvis du vil bevare dit vægttab, skal du vedtage en langsigtet plan, der omfatter regelmæssig motion og sund kost. Du kan ikke miste betydelig vægt natten over. Du kan dog tabe en minimal vægtmængde natten over ved at bruge et par metoder.

Sådan får du en flad mave ved hjælp af en tredemølle

Sådan får du en flad mave ved hjælp af en tredemølle

For at få en flad mave, skal du forbrænde fedt ud af kroppen. Fedt bliver ikke brændt fra bestemte steder, men brænder snarere i samme hastighed overalt. Så hvis du flatter din mave, vil du også skære fedt fra dine hofter, arme, ansigt og andre kropsdele på samme tid. Hvis du har en tredemølle, er der særlige øvelser, du kan gøre for at opmuntre din krop til at forbrænde sine fedtbutikker.

Sådan får du vægt og muskel under arbejdet

Sådan får du vægt og muskel under arbejdet

At opnå muskelmasse og tone er en tofoldig proces: Du skal forbruge den rette balance mellem proteiner, fedtstoffer og kulhydrater for at opbygge muskelvæv, samtidig med at du opretholder din generelle helbred, og du skal få nok motion til at tone det muskelvæv, du bygger og at tabe fedt for at gøre det synligt. Der er ingen hurtig måde at vinde og muskler på, men hvis du holder fast i en konsekvent diæt og træningsprogram, vil du se resultater.

Hvordan man taber sig i gymnastiksalen

Hvordan man taber sig i gymnastiksalen

Fedme er på vej. Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse er 33,3 procent af mændene, 35,3 procent af kvinderne og 16,3 procent af børnene i USA overvægtige fra 2008. Det betyder, at vægttilknyttede sygdomme som diabetes også stiger. En måde at bekæmpe fedme er at blive aktiv.

Sådan gør du tyngdevagtere gratis

Sådan gør du tyngdevagtere gratis

Har du tænkt på at deltage i Weight Watchers, men er bekymret for, hvor meget det koster? Du kan faktisk gøre vægtvagtere hjemme gratis, så længe du kender nogle enkle ressourcer og skaber et godt ansvar for dig selv. Lær hvordan du kan tjene Vægturdere gratis hjemme. Det første du vil gøre, er at beregne, hvor mange vægtvagter du peger på, er tilladt hver dag.

SĂĄdan slippe du af hip fedt

SĂĄdan slippe du af hip fedt

Akkumuleringen af ​​overskydende vægt omkring hofteområdet er et almindeligt problem for mange kvinder. Mens toning dette område og reducere hoftefedt er svært, er det ikke umuligt. Kombination af moderat intensitet kardiovaskulær træning med styrke træning de fleste dage i ugen er den bedste måde at kaste uønsket vægt omkring hofterne.

Hvordan man beregner visceralt fedt

Hvordan man beregner visceralt fedt

Visceralt fedt, også kendt som midjestørrelse måling, er de abdominale fedtceller, der frembringer bulger rundt om taljen (også kendt som "kærlighedshandtag"). Overdreven fedt kan føre til forskellige lidelser, såsom højt kolesteroltal, slagtilfælde og hjerteanfald. Forskning tyder på, at visceralt fedt er mere dominerende hos mænd end hos kvinder. Ved at beregne dit visceralt fedt kan du reducere sundhedsrisici og overordnet kropsfedt.

Instruktioner for vægtvagter skalaer

Instruktioner for vægtvagter skalaer

Weight Watchers skalaer er designet til at blive brugt i forbindelse med et Weight Watchers vægttab program. De er elektroniske vægte, hvilket betyder, at de giver en digital læsning af din vægt til den tiendedele af et pund. Opsætning af en Weight Watchers-skala er meget enkel og kan være en nyttig vejledning til vægttabs succes, når det bruges til at overvåge fremskridt på Weight Watchers ernæringsprogrammet.

SĂĄdan mĂĄles muskel og knoglemasse

SĂĄdan mĂĄles muskel og knoglemasse

Uanset om du forsøger at tabe sig eller overvåge din nuværende ben- og muskeldensitet, kan tallene på skalaen være vildledende. Mens du måske vil fokusere på tallene på skalaen, er det mere vigtigt at beregne, hvor meget af din vægt der er uønsket fedt versus muskel og knoglemasse. Selv om det kan synes at du bliver ved at gå i vægt, når du træner, kan beregningen af ​​din muskel og knoglemasse hjælpe dig med bedre at bestemme dine fremskridt, når du taber uønskede pund.

Sådan måles muskelvæksten

Sådan måles muskelvæksten

Muskelvækst afhænger af mange faktorer, herunder dit køn, alder, genetik og hormoner. En skala er ikke en præcis måling af muskelforøgelse, da du ikke ved, om den ekstra vægt er fedt eller fedtfri muskel eller væv. Hvis du er ny på et styrketræningsprogram, forvent at se fysiske, målbare resultater inden for seks til otte uger.

Del: