Vægttab

Den bedste øvelse for middelalderlig kvinde at tabe maven

Den bedste øvelse for middelalderlig kvinde at tabe maven

Mavefedt er et besværligt problem for middelaldrende kvinder. Efterhånden som du bliver ældre, sænker din stofskifte. Du mister muskelmasse og mere kropsfedt ophobes i midsektionen, siger MayoClinic.com. Det kan være svært at slippe af med dette fedt, men det er muligt ved at vedtage et træningsprogram, der passer til dine behov og gør livsstilsændringer, der maksimerer din evne til at forbrænde fedt.

Vægttab Øvelser til 60-årige

Vægttab Øvelser til 60-årige

Her er du i dit sjette årti af livet, børnene er væk, du ser sandsynligvis på pension snart og vil være i den allerbedste tilstand, du kan. At være slank og pasform er afgørende for at være uafhængig og fri for svækkende og farlige sygdomme, når vi alder. Vægttab øvelser til det 60-årige vægttab er et ret simpelt koncept.

Hvordan man opbygger magert kropsmasse

Hvordan man opbygger magert kropsmasse

Chiseled abs, formede ben, tonede arme - disse kan være din, når du øger din magert kropsmasse og reducerer din kropsfedtprocent. Forbedre dit stofskifte, forbedre din udholdenhed og skab den magre krop, du vil have, ved at følge disse trin. Mål din kropsfedtprocent (ved hjælp af en kropsfedtanalysator eller kropsfedt skala) inden du foretager diæt- eller træningsændringer; På denne måde kan du spore dine fremskridt.

Hvordan man opbygger muskel

Hvordan man opbygger muskel

En af de mest frustrerende ting, jeg møder som vægtlifter og konkurrencedygtig atlet, er hvor meget tid jeg ser, at folk spilder, mens man træner. Dette resulterer normalt i at bruge timer og timer på gymnastiksalen - alligevel ikke at nå mål - og fører kun til skuffelse og manglende præstation. Træning af en muskel til at vokse er ikke en overnight proces og tager nogle specifikke viden.

Hvordan man taber vægt på dine Latissimus Dorsi muskler

Hvordan man taber vægt på dine Latissimus Dorsi muskler

Den latissimus dorsi muskel, der almindeligvis hedder lats, er musklerne på ydersiden af ​​ryggen. For bodybuilders, er de ofte spionerede som musklerne mest ansvarlige for at hjælpe ryggen ser bred ud. Mens en bodybuilder er motiveret til at opbygge en bredere fysik, er ikke alle så begejstrede for at have en tykk ryg.

Hvor mange Milliliters af vand skal du drikke en dag?

Hvor mange Milliliters af vand skal du drikke en dag?

Gennemsnitligt behov De fleste læger anbefaler at drikke 1.900 milliliter, eller otte glas vand om dagen som en generel regel for at sikre tilstrækkelig hydratisering. Denne figur omfatter ikke mængden af ​​vand, der er i mad og andre drikkevarer, der forbruges i hver dag. Institut for Medicin har en særskilt henstilling til mænd og kvinder baseret på det samlede vandindtag fra vand, mad og andre drikkevarer.

Sådan øges gåhastigheden

Sådan øges gåhastigheden

Walking er en glimrende måde at styrke dit kardiovaskulære system på, forbrænde kalorier og slippe af med uønsket fedt. Hvis du vil øge denne fordel, kan du hente tempoet. At lære at øge din gåhastighed vil hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier på kortere tid. Jo hurtigere du går, jo mere du brænder.

Sådan starter du Bodybuilding for Women

Sådan starter du Bodybuilding for Women

Bodybuilding involverer mere end blot at tilføje muskelmasse. Konkurrencedygtige bodybuilders, især, stræber efter stærke, men mejslede fysiques med en lav procentdel af kropsfedt. Bodybuilding præsenterer en særlig udfordring for kvinder, der skyldes dels deres lavere niveauer af testosteron. Men et solidt overordnet program kan hjælpe dig med at komme ind i den konkurrencemæssige verden af ​​bodybuilding eller simpelthen efterligne den konkurrencemæssige bodybuilder's fysik.

Hvordan man taber vægt efter Alder 55

Hvordan man taber vægt efter Alder 55

Din krops metabolisme falder gradvist efterhånden som du alder, hvilket øger sandsynligheden for vægtforøgelse. Vægten af ​​vægttab gennem træning afhænger af dit nuværende body mass index (BMI), som bestemmer, hvilken procentdel af din krop der indeholder fedt. Jo højere dit BMI, jo mere fedt din krop har sandsynligvis, og det vil tage dig længere tid at skur pounds, ifølge Michael F.

Hvordan man taber vægt efter en thyroidektomi

Hvordan man taber vægt efter en thyroidektomi

En thyroidektomi er den kirurgiske procedure, der fjerner hele eller en del af en persons skjoldbruskkirtel. Skjoldbruskkirtlen, der er placeret i bunden af ​​nakken, er en kirtel, der producerer hormoner, der styrer kroppens metabolisme. Skjoldbruskkirtlen styrer alle aspekter af kroppens metabolisme. Når skjoldbruskkirtlen opstår, er en delvis eller fuld thyroidektomi ofte nødvendig.

Hvordan man taber vægt efter steroider

Hvordan man taber vægt efter steroider

Har du for nylig vundet vægt fra receptpligtige steroider? At opnå vægt kan være frustrerende. Der er dog gode nyheder. Du kan tabe sig efter steroider og vende tilbage til dit tidligere vægtområde. Start et dagligt træningsprogram derhjemme for at tabe sig efter steroider. Du bør skifte dage med kardiovaskulære træning og styrkeopbyggende træning til dit træningsprogram.

Hvordan man taber så meget vægt som muligt om 24 timer

Hvordan man taber så meget vægt som muligt om 24 timer

At tabe sig i 24 timer kan ske med nogle få enkle trin. Ekstremt vægttab i korte perioder anbefales dog ikke. Når du forsøger at tabe natten over, vil du hovedsagelig miste vandvægt. Efter en sund livsstilsplan kan du hjælpe dig med at opnå langsigtet vægttab. Drik masser af vand.

Del: