Vægttab piller, der ikke hæver blodtryk

Vægttab piller, der ikke hæver blodtryk

Der findes et udvalg af vægttabs piller på markedet, og de fleste indeholder en cocktail af ingredienser, der spænder fra koffein til hoodia. Mens den bedste måde at opretholde lavt blodtryk på er at ikke være overvægtigt, vil mange piller i mellemtiden øge dit blodtryk. Det er vigtigt at vide, hvilke piller der er sikre at tage, når du har højt blodtryk for at sikre, at der ikke opstår permanent skade.

Receptpligtige piller

De to Food and Drug Administration (FDA) godkendte vægttabtilskud på markedet er Meridia og Xenical. Begge piller påvirker din krop på forskellige måder. Meridia er en appetitundertrykkende det virker på samme måde som antidepressiva, såsom Prozac. Det hæmmer din hjerne fra reabsorberende serotonin, hvilket gør at du tror, ​​du er fyldigere i længere tid. Denne type medicin har imidlertid chancen for at øge dit blodtryk og anbefales ikke til personer med højt blodtryk. Ifølge Mayo Clinic blokerer Xenical din krop for at absorbere op til 30 procent af det fedt, du spiser, hvilket betyder, at i stedet for at blive absorberet, vil fedtet bare passere gennem dine tarmbevægelser. Selv om det har mange bivirkninger, herunder ukontrollable tarmbevægelser, er hævelse af dit blodtryk ikke en af ​​dem, hvilket gør det sikkert at forbruge. Kontakt altid din læge og beskriv alle dine forhold i detaljer for at sikre, at dit blodtryk ikke bliver højere.

Diuretika

Diuretika, eller vandpiller, er en sikker metode til at opnå vægttab. Men fordi diuretika spyler dit system overskydende væske, er vægttabet normalt kort sigt. Mens diuretika ikke øger dit blodtryk, tager de en vejafgift på dine nyrer og kan forårsage skade, hvis de tages konsekvent uden overvågning.

Over disken

De fleste vægttab piller taget købes over skranken på dit lokale apotek og generelle ernæringsbutik. På trods af deres påstande er næsten alle ikke testet eller godkendt af FDA, og de ingredienser, de indeholder, kan være skadelige, især for personer med højt blodtryk. De fleste vægttabs piller virker ved at øge dit stofskifte, hvilket øger din puls og derefter dit blodtryk. Mange af disse piller indeholder også ingredienser, der har lignende virkninger for ephedra-den forbudte vægttab ingrediens-og kan dramatisk påvirke dit kardiovaskulære system. Den eneste over-the-counter vægttab supplement, der er FDA godkendt og ikke har blodtryk bivirkninger er Alli, over-the-counter version af Xenical.

Ingredienser at undgå

Selv om der kan være en pille derude, der er effektiv til at hjælpe dig med at tabe sig og ikke påvirker dit blodtryk, er der visse ingredienser, du bør undgå for enhver pris. Guarana, som kan findes i mange populære sportsdrikke og kostpiller, ligner koffein og kan øge dit blodtryk og puls. Synephrine, mest populært mærket som bitter orange, ligner ephedra og vides at øge blodtrykket. Efedrin, den aktive ingrediens i ephedra, er stadig lovlig og kommer i mange piller under forskellige navne, herunder hjerterytme. Det er vigtigt at undersøge alle ingredienserne i din pille, før du indtager det, fordi det uanset navnet kan indeholde noget, der er potentielt farligt.

Læge

Selvom der er visse piller, du skal undgå, er det vigtigt at konsultere din læge, før du starter et regiment. Din læge ved, hvad der forårsager dit højt blodtryk og hvordan disse andre piller kan påvirke din krop.

Del:
Kommentarer