Vægttab med citron og havsalt

Vægttab med citron og havsalt

Lemon og havsalt kost er meget stringent og hjælper dieters tabe hurtigt over en periode på 3 til 10 dage. Efter denne strenge kost i mere end 10 dage anbefales ikke. Lemon og havsalt kost er mest hensigtsmæssigt for folk, der har brug for hurtigt at rense deres system af toksiner eller som vil tabe nok vægt til at passe ind i et outfit i tide til weekenden. Denne kost er blevet populær siden sangeren Beyonce berømt brugte citron og havsalt til at miste 20 pund for hendes rolle i filmen "Dreamgirls".

Hvordan det virker

Citron og havsalt kost, også kendt som Master Cleanse Diet og Lemonade Diet, blev oprindeligt skabt af naturlige healer Stanley Burroughs som et kortvarigt hurtigt at befri kroppen af ​​toksiner. Udover at arbejde som en afgiftende diæt, har citron- og havsaltregimen fået verdensomspændende opmærksomhed som en hurtig vægttabløsning. Dietten er effektiv til hurtigt vægttab, fordi det eliminerer fastfood, øger frekvensen af ​​afføring og reducerer dagligt kalorieindtag væsentligt.

Fordele og ulemper

Som med enhver fad diæt, er der fordele og ulemper at tabe sig med citron og havsalt. Fordelene er, at du kan miste op til 2 kg. pr. dag er det nemt at lave blandingerne og følge programmet, og der er ikke forbundet langvarige sundhedsproblemer med denne diæt. Ulemperne er, at drikker væskeblandingerne hurtigt bliver monotont, du skal forblive i nærheden af ​​et toilettet og resterende i kosten for længe kan resultere i midlertidige bivirkninger, såsom træthed og svimmelhed.

Advarsel

Selvom citron- og havsaltens kost ikke er kendt for at forårsage langsigtede bivirkninger, er denne vægttabløsning ikke egnet for alle. Da denne vægttabregime er meget streng, anbefales det stærkt at du tjekker med din læge, inden du begynder programmet. Læger har generelt råd til gravide kvinder, personer med lavt blodtryk og kræftpatienter, der ikke bruger vægttabsprogrammet til citron og havsalt.

Procedure

Lemon og havsalt kost er let at følge. Bland blot 12 til 14 el. af citronsaft, 12 til 14 spsk. af ahornsirup og 1/2 tsk. af cayenne peber i 2 liter vand. Når du føler dig sulten, drik denne blanding. Drik 2 L-blandingen helt i slutningen af ​​hver dag, hvor du forbliver på denne diæt. Andet end blandingen, drik en saltvandspyling blanding en gang dagligt. For at lave saltvandspyling blandes bare 1 spsk. af havsalt i 1 liter vand. Disse to blandinger er de eneste komponenter i citron og havsalt kost. Du kan også drikke så meget vand som du vil.

Del:
Kommentarer