VersaDisc øvelser

VersaDisc øvelser

En VersaDisc er et værktøj, der bruges af atleter, undervisere og terapeuter, blandt andet for at forbedre balance og stabilitet. VersaDisc er 13,5 inches i diameter og 2,5 inches høj, med en blød og oppustelig tekstur, der skaber en ustabil overflade. Uddannelse på VersaDisc kan gøres med en række forskellige øvelser for at forbedre balance og stabilitet. Uddannelse på VersaDisc skal bruges med let eller ingen ekstern modstand og fokusere på korrekt form og stabilitet.

Split Squats

At udvikle stabilitet omkring knæ er afgørende for at forebygge eller mindske risikoen for skade. Ved at inkorporere en ustabil overflade som VersaDisc i en bevægelse som en split squat, kan single-leg stabilitet forbedres. For at udføre en split squat skal du placere en fod på VersaDisc lidt foran hoften og placere den anden fod bagved. Bøj knæene og sænk tyngdepunktet, indtil begge knæ er i 90 graders vinkel og opretholder en ret torso. Tilbage til den stående position for at fuldføre rep. Udfør otte til 10 gentagelser på hvert ben.

Armbøjninger

Den grundlæggende push-up er en standard øvelse i mange fitnessprogrammer for at forbedre kerne styrke og stabilitet. Ved at inkorporere en VersaDisc og en ustabil overflade øges stabiliteten i din kerne og skuldre. Start i normal push-up position og placér enten en hånd eller begge på VersaDisc. I et kontrolleret tempo skal du udføre dine push-ups, og sørg for at opretholde balancen hele vejen igennem. For push-ups med en hånd på VersaDisc, skal du sørge for at træne begge sider lige. Udfør otte til 10 gentagelser for at starte, før du går videre til mere udfordrende sæt.

Bro eller Hip Press

For at forbedre styrken i dine hamstrings og glutes er broer eller hoftepresser fremragende øvelser. For at udføre en bro, ligg på ryggen med knæene forhøjet i 90 graders vinkel og dine fødder på VersaDisc. Skub gennem dine hæle og løft dine hofter indtil de er helt udvidet, klem dine gluter øverst i bevægelsen og returner derefter til startpositionen. For en mere udfordrende variation, udfør broer på et ben ad gangen. Udfør otte til 10 reps af hver variation.

Side Planker

Sideplanken er en øvelse for at forbedre kerne stabilitet og styrke i dine obliques. For at udføre en sideplank på VersaDisc, ligger på din side og læg din underarm på VersaDisc med underarmen vinkelret på din krop. Løft dine hofter, så din krop er stiv og lige fra hoved til hæle. Begynd med at holde i korte intervaller, f.eks. 30 sekunder og opbygge op til 60 sekunder. Sørg for at holde den rigtige form og træn begge sider lige.

Del:
Kommentarer