Varme eller is for at reducere hævelse og smerte af gigt

Varme eller is for at reducere hævelse og smerte af gigt

Gigt er en af ​​de mest smertefulde typer af gigt. Det skyldes en opbygning af urinsyre i dit system. Skarpe urinsyre krystaller deponerer i dine led med et meget almindeligt sted at være storetåen. Disse forekomster af urinsyre kan fremstå som klumper under huden. Gigt forårsager hævelse i leddene og for at lindre hævelsen, kan du undre dig over, hvad der ville være den mere effektive behandling: varme eller is.

Is

Når vævsskade opstår, har kroppen et automatisk forsvar for at skabe varme og hævelse i området for at forhindre yderligere skade. Hævelse er kroppens forsvarsmekanisme. Der er frigivelse af kemikalier sendt til skaden for at skabe hævelse, hvilket hjælper med at forhindre bevægelse til området. Bevægelse til et skadet område kan forværre skaden og forårsage endnu mere hævelse og smerte. Din krop ser gigt som en skade, og dermed er der en automatisk hævelsesproces, der sker.

Is hjælper med at reducere hævelse. Det anbefales, at i mindst de første tre til fire dage med den oprindelige hævelse med gigt, er is brugt til at reducere inflammation og smerte.

Varme

Varme må aldrig anvendes i løbet af de første 48 til 72 timer af nogen skade, og fordi gigt betragtes som en skade på dit væv, bør varme heller ikke anvendes under denne omstændighed. Varme er en meget almindelig form for behandling for mange mennesker for deres skader. Det er imidlertid en meget misbrugt form for behandling.

Efter den indledende behandling af kulde til det berørte område kan lægge varme på det påførte område af gigt afslappende og hjælpe med at lindre stivhed og ømhed. Varme betragtes som en behandling, der skal anvendes under det såkaldte subakutte og kroniske stadie af skaden eller gigtbetændelse. I disse faser kan varmen være meget effektiv i formindskelse af smerte og fremme helbredelse. Det virker ved at øge omsætningen, lette påspændte muskler, muskelspasmer og forberede dine stive ledd til at bevæge sig mere effektivt.

Varme er en af ​​de mest populære former for hjemmebehandlinger for stivhed, ømhed, hævelse og smerte. Hvis du ved, hvornår du skal bruge den, kan det være en gavnlig hjælp i din gigtflareup. Selvom virkningerne af varme normalt ikke varer så længe som kolde behandlinger, kan de tilbyde midlertidig lindring i op til en time eller muligvis længere.

Del:
Kommentarer