Usædvanlige Hud Symptomer på Hypothyroidisme

Usædvanlige Hud Symptomer på Hypothyroidisme

Hypothyroidisme er en tilstand, der får skjoldbruskkirtlen til ikke at producere eller distribuere skjoldbruskkirtlenhormon. Når der ikke er nok skjoldbruskkirtelhormon i kroppen, kan det medføre, at kroppens systemer ikke fungerer korrekt. En måde, som dette kan manifestere, er gennem huden, hvilket kan få huden til at undergå ændringer, som kan indikere hypothyroidisme.

Tør hud

Hypothyroidisme kan forårsage, at huden bliver overdrevent tør, selvom huden tidligere var olie eller acne-tilbøjelig. Tør hud kan medføre skrælning, flak eller revner. For at undgå dette skal du fugtige huden flere gange om dagen og undgå at nedsænke huden i alt for varmt vand.

Tykkede hud

Når skjoldbruskkirtlen ikke fungerer korrekt, kan huden undertiden blive fortykket og grov. Dette kan almindeligvis mærkes på ansigt, arme, ben, fødder og hænder. At give dig en daglig hudmassage med olivenolie kan hjælpe med at lindre ubehaget af fortykket hud som følge af en skjoldbruskkirtlen tilstand. Brug små, cirkulære bevægelser og fokus på de områder, hvor huden forekommer tykkeste.

Stramning af follikler

Cirkulationsproblemer kan skyldes hypothyroidisme, hvilket kan føre til en stramning af folliklerne i huden. Denne tilspænding kan forårsage, at huden i det væsentlige kvæler follikelen, hvilket fører til hårtab. Daglig massage kan være til hjælp til at stramme follikler på samme måde som det hjælper til fortykning af huden. Fokus på områder, der begynder at tynde eller føle sig tætte, såsom omkring hovedbunden, yderste øjenbryn eller underarme. Massage vil forbedre cirkulationen og vil løsne folliklerne i huden

Hud misfarvninger

Hud misfarvninger kan skyldes cirkulationsproblemer forbundet med skjoldbruskkirtel sygdom. Denne misfarvning kan forårsage, at huden bliver blød og ujævn i tekstur. For at hjælpe med at reducere misfarvninger forårsaget af hypothyroidisme, exfoliere huden en gang om ugen med en mild exfoliator, såsom sodavand. Bland bagepulveret med vand, indtil der er dannet en pasta, så skyll det forsigtigt ind i huden. Skyl efter 30 sekunder med vand. Dette vil hjælpe med at fjerne døde hudceller og vil hjælpe huden med at blive mere jævnt afbalanceret.

puffiness

Skjoldbruskkirtel kan forårsage, at huden holder vand, hvilket medfører blødhed i huden. De første tegn på vandretention i huden opstår typisk omkring øjenområdet og i fingre og tæer. Gennem regelmæssig motion og sørg for, at du undgår salt mad, kan du reducere puffiness i huden, der er forårsaget af hypothyroidisme.

Del:
Kommentarer