USA Boxing Certification

USA Boxing Certification

Mange amatørboxere bliver først interesserede i sporten for sine sundheds- og fitnessfordele. Følelsen mere sunde kan blive en motivator til at skubbe grænserne, træde i ringen og sparke med en anden person. Adrenalinhastigheden kan være berusende nok til at tilskynde en bokser til at gå videre og tage boksning som karriere. Amatør boksning er en global sport. USA Boxing fører tilsyn med sporten i USA og håndterer certificeringer.

USA Boxing

Siden 1888 har USA Boxing styret amatør boksning i USA. Det er en division af International Amateur Boxing Association. Amatør bokse kampe sanktioneres af USA Boxing Committee. Alle deltagere i en boksekamp, ​​herunder boksere, trænere, embedsmænd og læger, skal være registreret hos USA Boxing. Selv om de er baseret i Colorado Springs, Colorado, er lokale boksekomiteer, associerede med USA Boxing, til stede i alle stater.

Boxers

Boksere registrerer under eget navn. Kælenavne er ikke tilladt. Boxere er forpligtet til at bestå en lægeundersøgelse udført af en læge (læge i medicin eller en osteopati-læge), der er certificeret og registreret hos USA Boxing. Fysiske rapporter forventes indsendt med ansøgningen om medlemskab. Enhver deltagelse i uanvendte kampe kan resultere i suspension eller opsigelse fra foreningen.

Tjenestemænd, administratorer og læger

Boksemænd, trænere og læger skal også certificeres. For embedsmænd og trænere USA kræver boxing også, at de deltager i en "niveau 1-certificeringsklinik" og bestå en "niveau 1-eksamen med minimumscore på 70%." Klinisk anmodningsformular skal sendes til USA Boxing, to uger eller mere på forhånd. Det skal underskrives af LBC-præsidenten og LBC's chef for embedsmænd. Formularen afvises, hvis den ikke er korrekt udfyldt, underskrevet og slået til i tide. Lægerne skal passere Ringside Physicians kursus og certificeringseksamen, der normalt afholdes i juni.

Berettigelse

Professionelle boxere er ikke berettiget til at registrere sig hos USA Boxing. Hverken er konkurrenter fra andre kontakt sportsgrene som blandet kampsport, Tough-Man events, kick-boxing og burk kampe. Ansøgere skal være indbyggere i USA. Kvindeansøgere skal aflevere en yderligere medicinsk certificering for at sikre, at de ikke er gravid, ikke er tilbøjelige til at få blandsygdomme eller har haft nylige brystfejl.

Gebyrer

Medlemskab for atleter varierer alt efter sted. The Florida Boxing Association kræver atleter at betale $ 55 for at registrere, ikke-atleter betaler $ 85 og klubber betaler $ 200. USA Boxing opkræver sanktionsgebyrer for konkurrencer, som er $ 250, og som inkluderer forsikringsgebyret. For Pro-Ams har USA Boxing fastslået, at et gebyr på $ 100 pr. Amatørbout med maksimalt $ 500 hver begivenhed kan opkræves og tilbageholdes af LBC.

Forsikring

Boxere skal have en forsikringsdækning på $ 25.000. USA Boxing vil hjælpe link boxere med politikudbydere, hvis boksere har brug for hjælp til at finde dækning. Ifølge USA's Boxing Committee dækker det automatisk boksere med "ulykkes død / skade op til en grænse på 10.000 dollars ($ 10.000) pr. Person for alle rejser til og fra alle USA Boxing-sanktionerede konkurrencer." USA Boxing tilføjer præmien til boxing medlemsafgifter.

Del:
Kommentarer