Ungdom Lacrosse Regler for Dummies

Ungdom Lacrosse Regler for Dummies

Reglerne for ungdomsacrosse i USA styres af US Lacrosse, det nationale styrende organ for sporten. Reglerne for ungdomsacrosse er meget de samme som for spillet, da det spilles på gymnasiet, på college og fagligt niveau. Regelskaberne gjorde nogle ændringer for ungdomsaktører, der er designet til sikkerhed og instruktion.

Udstyr

Begyndende ungdomsspillere har lov til at bruge en modificeret crosse til at kaste og fange bolden, men selv yngre spillere, der har spillet et stykke tid, kan bruge standardstokken.

Drenge offensiv spillere bruger den korte kors, 40 til 42 inches lang, og forsvarere bruger den lange kors, 52 til 72 inches i længden. Piger bruger en pind, der er mellem 35 1/2 og 43 1/4 tommer lang.

Sikkerhed spiller en vigtig rolle i det mandatiserede udstyr til ungdoms lacrosse spillere. Ungdommer skal have det samme sikkerhedsudstyr som videregående skole og voksne spillere, som omfatter en hjelm med ansigtsmaske, der er fastgjort af en hækrem til drenge. Drenge skal også bære et mundstykke, handsker, skulderpuder og armpuder. Hjelme er ikke påkrævet eller endog tilladt i pigernes lacrosse, hvor kun målmanden bærer hjelm.

De andre spillere har beskyttelse mod deres øjne og skal bære mundvagter. Målmanden i drenge og piger spil skal bære en halsvagt.

Spil ur

Pigernes ungdomsspil spilles i to 20-minutters halvdele på indledende niveau, for piger i deres første eller andet år med sporten. De øverste niveauer af pigernes ungdomslaks spiller 25 minutters halvdel. Alle niveauer spiller med en løbende ur og kun stopper tiden, når dommeren blæser fløjten i løbet af de sidste to minutter af hver halvdel.

De 12- til 15-årige aldersgrupper af drenge lacrosse opdeler deres spil i fire 10-minutters stopkvarter. Uret stoppes ved hver fløjte. I tilfælde af et slips spil varer overarbejde i fire minutter. De yngre drenge spillere bruger 12-minutters kvartaler med uret løbende løb og spiller en 15-minutters overtid for at løse bånd.

divisioner

Girls 'youth lacrosse bruger en lidt fleksibel aldersfordeling, men adskiller spillere i hver aldersgruppe til fire forskellige niveauer baseret pĂĄ erfaring med spillet. Niveauer B og C er for mindre erfarne spillere, og niveauer A og FC er for spillere, der har brugt mere tid i spillet.

Drengens ungdomsspil arrangerer spillere i aldersbaserede divisioner og gør også nogle grupperinger af spillere efter evne. Drenge Senior division er for spillere, der er 14 og 15 år, og Junior divisionen er for de 12 og 13 år. Begge har konkurrencedygtige og rekreative niveauer af spil. Lightning-divisionen er for 10 til 11-årige, og Bantam-divisionen er for spillere, der er 9 og yngre. Begge er strengt rekreative niveauer.

Del:
Kommentarer