Udstyr bruges til at spille badminton

Udstyr bruges til at spille badminton

Spillet af badminton spilles ved at ramme en skyttelåse (undertiden kaldet "birdie") over nettet med specialdesignede rackets. Badminton kan spilles som et singlespil mellem to modstandere eller som et dobbeltspil med to spillere på hver side. En officiel badmintonbane for singler måler 17 fod og 44 fod lang. En dobbeltdom er 20 meter bred for at give plads til den ekstra spiller.

Fjerbold

Shuttlecocks er normalt lavet af syntetisk nylon og kommer i forskellige hastigheder, så de passer til spillere med forskellige evneniveauer. Hvis du spiller i koldt vejr, skal du vælge en hurtigere end normal shuttlecock for at kompensere for det langsomme spil, der opstår ved lave temperaturer.

Sko

Badminton sko er lavet af lette materialer, så de ikke sænker afspilleren, mens han eller hun bevæger sig rundt om retten. Sålene er tynde og skal være konstrueret af et ikke-mærket materiale, så de ikke beskadiger overfladen af ​​badmintonbanen.

Racket

I modsætning til en tennisracket er badmintonracket meget tynde og har et lille rundt hoved. Rammen er normalt fremstillet af en let legering, såsom aluminium eller et kompositmateriale som kulfiber.

Greb

Over tid vil racketens greb blive slidt og skal udskiftes. Udskiftningsgreb er lavet af forskellige absorberende materialer, såsom terrydug eller syntetisk gummi. For at forbedre en racket's greb eller gøre det større, kan en overgrip indpakkes over toppen af ​​det eksisterende greb.

Snor

Ligesom racketen er badminton strings også lettere og tyndere end den streng, der bruges til racquetball eller tennis. Tjek din racket's specifikationer for at finde det anbefalede spændingsområde. Stringing en racket mod den høje ende af området giver mere kontrol, men mindre strøm.

Del:
Kommentarer