Typer af prostata massage

Typer af prostata massage

Stimuleringen af ​​prostata hos mænd kan være medicinsk eller seksuel i naturen. En prostata massage er et vigtigt værktøj til at opdage kræft, eller det kan bruges seksuelt til at krydre en mandlig orgasme. Hos dyr er stimuleringen af ​​denne kirtel forbundet med avlsmetoder.

Hvad er prostata?

Ifølge The Mayo Clinic findes prostata kirtlen under blæren hos mænd. Det er ansvarligt for at producere sæd, den mælkehvide væske frigivet under ejakulation.

Prostata Massage

Prostata massage er stimuleringen af ​​denne kirtel, ved hjælp af hænder eller et apparat designet til at nå kirtlen. Hos mennesker kan prostata masseres til medicinske eller seksuelle formål. I husdyrhold masseres prostata for at fremme ejakulation.

Digital rektale eksamen

En læge kan administrere en digital rektaltest for at undersøge prostata. Ifølge National Institute of Health indsætter lægen en handskbet finger i endetarmen og stimulerer prostata med hånden. Lægen eksamen er kontroller for knuder på kirtel eller forstørrelse, som kan være tegn på prostatakræft.

Seksuel prostata Massage

Prostationsmassage antages at øge ejakulationen og gøre seksuelle orgasmer mere behagelige. Nogle personer masserer prostata under samleje for at øge seksuel nydelse. Dette seksuelle leg kan udføres med en finger eller med et legetøj, der er specielt designet til at stimulere prostata under samleje.

Prostata Massage og Husdyrhold

Ifølge Health-infonet kan dyrets prostata masseres gennem en proces kendt som elektroekjaculation. Denne proces bruges til at indsamle sæd fra mandlige dyr, enten for at måle virilitet eller til at inseminere hunner af arten.

Del:
Kommentarer