Typer af fysiske barrierer

Typer af fysiske barrierer

Fysiske barrierer kan forhindre en person i at gøre visse ting i livet, der kan gøre dem ubehagelige eller føle smerte. Fysiske barrierer er frustrerende og svækkende for en person, der bare ønsker at leve et normalt liv og gøre normale ting, som motion. Sådanne barrierer kan stærkt påvirke hvilke øvelser en person kan udføre sikkert.

Skade

Skader er almindelige fysiske barrierer for motion og anden fysisk aktivitet. Indstillingerne og chancerne for skade er udbredt, fordi hver krop er anderledes. Nogle mennesker kan have svage knæ og ankler, mens andre kan have en dårlig ryg eller skulder. Uanset den specifikke skade skal der tages tid for at lade det helbrede og ofte træning kan være modproduktiv til helbredelse. Andre skader kan have brug for let fysisk aktivitet for at blive bedre. Tal med din læge eller fysioterapeut om, om motion er en god ide for dig under din skade.

Astma

Astma er en fysisk barriere, som bør overvåges. Da astma påvirker lungerne og en persons evne til at trække vejret, kan det helt sikkert være farligt under motion eller fysisk aktivitet. Brugen af ​​en inhalator kan normalt holde astma under kontrol, når det tages som anvist af en læge.

Kroniske sygdomme

Mens de fleste kroniske sygdomme rent faktisk er hjulpet af fysisk aktivitet og motion, er det lige så vigtigt at vide, at folk med visse kroniske sygdomme som hjertesygdom, diabetes, fedme, lungesygdom og kranspulsår bør overvåges tættere end mennesker uden. Disse mennesker skal overvåge deres puls og anstrengelse, så de ikke bringer deres helbred i fare. Hvis de presser sig for hårdt, kan deres hjerter måske ikke understøtte intensiteten, hvilket kan føre til et hjerteanfald.

Træthed

Alle føler sig træthed på et tidspunkt. Træthed er en naturlig barriere for fysisk aktivitet og kan få folk til at tro, at de er "for trætte" til at træne eller gå udenfor for en tur. Mens træthed er en fysisk barriere, er det et mentalt menneske at overvinde. For at overvinde denne fysiske barriere, få mindst 7 til 8 timers søvn om natten og spis en sund kost.

Del:
Kommentarer