Typer af antiinflammatoriske skud

Typer af antiinflammatoriske skud

Antiinflammatoriske lægemidler lindre smerte, hævelse og betændelse ved at moderere mængden af ​​prostaglandiner, som er hormoner, der er ansvarlige for forekomsten af ​​disse symptomer. Antiinflammatoriske lægemidler kan injiceres og kan give øjeblikkelig lindring af smerte, hævelse og betændelse. Forskellige former for antiinflammatoriske skud er tilgængelige for at reducere symptomerne på smerte, men deres indgift er ikke uden sikkerhedsforanstaltninger, som bør noteres.

Toradol

Toradol er indiceret for forhold med ekstrem smerte. Toradols recept er kun kortvarig, op til fem dage, til behandling af ekstrem smerte forårsaget af operation. Det administreres enten som et selvstændigt lægemiddel eller i kombination med andre lægemidler.

Toradol bivirkninger omfatter allergisk reaktion, elveblest, åndenød og hævelse af ansigt, læber, tunge og hals. Andre bivirkninger, der kræver øjeblikkelig lægehjælp, er sorte eller blodige afføring, hoste eller opkastning af blod, hurtig vægtforøgelse, urinering mindre end det sædvanlige, kvalme, mavesmerter og tab af appetit.

Morphinsulfat

Morfinsulfat injiceres hver fjerde time for patienter, der lider af ekstrem smerte. Dens recept fra en læge vil afhænge af flere faktorer som patientens medicinske historie. Ifølge National Institut for Narkotikamisbrug er morfin en form for opiat, der kan være vanedannende, når det anvendes ved en uhensigtsmæssig dosering. Tilbagetrækningssymptomer som svedtendens, rastløshed, muskelspændinger, hot flushes, forhøjet blodtryk og hjertefrekvens, kvalme og opkast er overhængende blandt patienter, der abrupt stopper med at bruge medicinen; Derfor er det ikke tilrådeligt at stoppe doseringen uden forudgående varsel fra en læge.

Den farligste bivirkning af morphinsulfat er åndedræts depression, med en højere risiko blandt den geriatriske befolkning og individer med åndedrætsbesvær.

Demerol

Demerol er en anden injicerbar smertelindring svarende til morfin. Det bruges til at behandle moderat til svær inflammatorisk og smerte respons af kroppen. Demerol kan være vaneformende, og som alle disse medicin bør aldrig bruges, medmindre lægen har ordineret det. Demerol bør ikke gives til en patient, der har en historie med stofmisbrug eller afhængighed.

Få øjeblikkelig lægehjælp, hvis der opstår bivirkninger, såsom langsom hjerteslag, konvulsioner, klam hud, forvirring, ekstrem svaghed, svimmelhed og besvimelse. Demerol bør ikke anvendes sammen med andre narkotiske smertestillende lægemidler, beroligende midler eller beroligende midler, fordi de kan forværre demerols bivirkninger.

kortison

Cortison er et meget kraftigt anti-inflammatorisk lægemiddel, som kan lindre smerte og betændelse. Alvorlig betændelse kan kræve mere end et skud af kortison. Relief fra smerte oplever, da inflammationen aftager.

Den mest almindelige bivirkning er en "kortisoneflare", hvor kortisonen krystalliserer, hvilket får patienten til at lide midlertidig smerte, der kan vare op til to dage. Smerten er håndterbar med ispåføring på det berørte område. Det er også muligt, at der opstår hvidtning på det injicerede område; men det er en midlertidig og harmløs reaktion på lægemidlet.

Diclofenac

Diclofenac skud kan reducere hormoner, der er ansvarlige for smerte og betændelse. Det kan primært reducere betændelsen forårsaget af revmatisme og andre smertefulde tilstande.

Imidlertid kræver administration af diclofenac streng medicinsk personale på grund af risikoen for hjerte- og kredsløbsproblemer. Diclofenac bør undgås, hvis patienten gennemgår bypass kirurgi eller arterie bypass graft.

Del:
Kommentarer