Type B Mad til seks uger Body Makeover

Type B Mad til seks uger Body Makeover

Six Week Makeover er et personlig vægttabsprogram, der tager sigte på at arbejde med din kropstype og -form. En "kropsplan" er taget og identificerer din krops metabolisme. Ifølge kostproducenten Micheal Thurmond er der fem kropstyper: A gennem E. Hver diæt fokuserer på at ændre dit stofskifte med de typer mad du spiser. Type B legemsarter har tendens til at have naturligt muskulære legemer under fedtet.

Proteiner

Hvis du er en Type B, skal du spise magert kød som kylling, kalkunbryst, rejer, tun og krabbe. Undgå røde kød, da det kun øger din muskel. Trim alt fedt fra kødene. Du kan også have æg uden æggeblomme. Æggeblommen er fed og Type B kræver mindre fedt.

frugter

Undgå alle sukkerfrugter som banan og vandmelon. Du kan få grapefrugt, blåbær, hindbær og brombær. Disse bær har et lavt sukker-til-fiber-forhold og er bedst for type B. Du kan også have grapefrugtsaft.

Brune ris

Du bør undgå hvid ris, som ikke har næringsværdi. Brun ris har en overflod af vitamin B, jern, sunde fedtstoffer og nok fiber til at hjælpe dig med at fordøje resten af ​​din mad hurtigt.

grøntsager

Gulerødder, broccoli, blomkål, brik, kartofler, yams, spinat, grønne bønner, svampe og kål er gode for Type Bs. De bedste grøntsager er dem fyldt med jern, der har et lavere sukkerindhold. Kartofler er en undtagelse; de er komplekse og er gode som helhed.

Del:
Kommentarer