Turneringschef Jobbeskrivelse

Turneringschef Jobbeskrivelse

Sports turneringer rundt om i landet drives ofte af turneringsdirektører. Jobbeskrivelsen for en turneringsdirektør kan variere afhængigt af den sport, som turneringen er til. Direktører skal være gode ledere, og arrangørerne skal guide frivillige og medarbejdere. Turneringsdirektøren har muligvis ikke brug for et indgående kendskab til den sport, hun overvåger, men hun skal bruge de grundlæggende regler og være god til at ansætte stærkt støttepersonale.

Grundlæggende ansvarsområder

Uanset sportbegivenheden er der nogle grundlæggende ansvar for en turneringsdirektør. Direktørens vigtigste opgave er at overvåge turneringens generelle aktiviteter. Nogle af de grundlæggende opgaver er ansættelsespersonale, hvad enten de er professionelle eller frivillige; gennemførelse af turneringens politikker og regler interagerer med den person, der fører tilsyn med faciliteterne instruere personalet og koordinere intern kommunikation koordinere arrangement finanser; og overvåge planlægning, statistik, kommunikation, markedsføring, markedsføring og deltagernes anerkendelse.

Evalueringer, Raising Funds

Nogle turneringsdirektører vil blive bedt om at evaluere turneringen, efter at arrangementet er afsluttet. Denne evaluering vil bestemme hvilke aspekter der gik godt, og hvilke aspekter skal forbedres for at opdatere og forbedre jobbeskrivelserne fra turneringsdirektøren og andre medarbejdere for den følgende sæson. Afhængig af sportsgrene og økonomiske bekymringer som f.eks. Holdindgangsgebyrer kan turneringsdirektøren være påkrævet ved jobbeskrivelse for at rejse penge og sikre sponsorater.

kvalifikationer

Kvalifikationer for en turneringsdirektør vil omfatte en person med en slags erfaring med at køre en turnering, om denne erfaring kommer fra at være en frivillig, personalepersonale eller en assisterende direktør. Turneringsdirektøren skal bevise at han eller hun har gode kommunikationsevner, fordi han eller hun kan blive kaldt løse konflikter, afholde møder mellem personale, frivillige og turneringsdeltagere og lave præsentationer.

resultater

I løbet af en succesfuld turnering skal turneringsdirektøren have mulighed for at nå mange resultater. Disse resultater omfatter at skabe en positiv turneringsoplevelse for fans og deltagere, løse eventuelle konflikter amicably og møde forudbestemte mål, der kan omfatte økonomi, deltagelse og antal deltagere. Turneringsdirektøren skal kunne skabe et miljø for positiv personalemoral og produktivitet og sikre forsvarlig økonomisk forvaltning.

Jobs varierer fra sport

Nogle turneringsdirektører vil have meget specifikke opgaver afhængigt af sporten. For eksempel skal en turneringsdirektør for en sportslig sportsbegivenhed gennemgå træning og møder med statens atletiske forening og arbejde gennem skolens ledere, snarere end at have direkte kontakt med trænerne. Turneringsdirektører for individuelle sportsgrene, som f.eks. En golfturnering til private eller nonprofit-grupper, har direkte kontakt med deltagerne og skal være vidende om sporten og være opmærksom på lokale regler og formater.

Del:
Kommentarer