Træn for en Dowager's Hump

Træn for en Dowager's Hump

Det bedste handlingsforløb er naturligvis ikke at få en dowager hump i første omgang. Når du har det, kan du ikke slippe af med det; men du kan tage forebyggende foranstaltninger for at undgå denne tilstand.

kyphosis

En dowager hump (kyphosis) er en avanceret form for osteoporose, der resulterer i en bøjet position. I alvorlige tilfælde er personen så bøjet, at hendes ansigt vender mod jorden. Tilstanden fik sit navn på grund af den hyppighed, hvormed ældre kvinder plejede at udvikle denne tilstand. Kvinder og mænd udvikler stadig dowager's humps, men der er meget mere kendt om forebyggelse og behandling af osteoporose end tidligere kendt.

Dowager's Hump eller Hunchback Undvikelse

For at undgå kyphos, eller en hunchback eller dowager hump, sørg først og fremmest for at du får nok calcium i din krop. Vent ikke, før du er 50 år gammel for at gøre dette. Start tidligt. For det andet engagere sig i specifikke kyphos øvelser, som skal forhindre dig i at udvikle en pukkel. Fortsæt med at flytte. Hvis du sidder for meget, vil dine abdominale muskler svække og hamstringene i bagsiden af ​​dine ben vil stramme op. Dette gør en person slash og udvikle en pukkel.

Bryststræk

Brystkassen strækker sig, ifølge Pilates-back-joint-exercise (se Referencer). Dette indebærer at ligge på en måtte med dine knæ bøjet og dine hænder anbragt i bunden af ​​din kraniet. Tryk forsigtigt dine albuer ind i gulvet. Du vil føle en træk under armhulerne og over dit bryst. Hold dine ribben og skulderbladene altid imod måtten. Slip dine albuer ud og gentag derefter denne øvelse, indtil du kan fodre de stramme muskler i din brystfrigivende spænding.

haser

Mens du ligger på gulvet, skal du bruge et træningstræ eller et bånd til at udføre hamstringstrækningen. Sæt båndet under en fod og hold fast på båndets ender med dine hænder. Dit andet ben er udvidet til forsiden og fladt på gulvet. Udånd og løft dit ben (den der har båndet placeret under foden) lige op. Giv et lille slæb på bandet. Du skal føle en slæbebag i baglænets overdel. Hold denne position i et par sekunder, og sænk derefter benet til gulvet og lad spændingsbåndet stå op. Dette vil styrke dine ben, som støtter dig, og giver dig mulighed for at opretholde bedre kropsholdning.

Lateral Row

Sid på en måtte med ryggen lige og begge benene forlænges til forsiden. Hvis dine hamstrings er stramme, bøj ​​knæene. Indpak et træningsbånd om dine fødder. Hold enderne af bandet med begge hænder. Når du trækker dine hænder mod din talje, ånder ud. Palmerne af dine hænder skal stå over for hinanden. Fortsæt med at trække på bandet. Dine albuer flytter til bagsiden. Dine skulderblade trækker sammen. Gentag denne bevægelse 10 gange. Dette er en god ryg øvelse og kaldes den laterale række.

Rygrad

Dr. Sydney Bonnick, direktør for osteoporose tjenester på Cooper Clinic i Dallas, anbefaler at gøre denne øvelse for rygsøjlen: Ligge på din mave med en pude under bækkenet, læg dine arme og håndpalmsider placeret opad og ved siden af ​​din krop. Ankre dine fødder under en stang under bunden af ​​en stol eller under sofaen. Løft langsomt dit hoved og skuldre. Hold og sænk dem derefter. Gentag dette flere gange. Hvis du allerede har rygsøjlebrud, skal du ikke udføre denne øvelse uden først at konsultere din læge. Dette kan sammenlignes med cobrapositionen i yoga, medmindre dine hænder er placeret palmer ned, når du laver cobraen.

Balance og koordinering

Arbejde med din balance og koordinering, som vil bidrage til at forhindre fald, der kan resultere i pauser. Gå på tæerne gå på dine hæle. Gør vinranken: Træd din venstre fod på tværs og foran din højre fod, og træk derefter din højre fod til højre. Gentag, flyt til højre. Gå ned på din venstre fod til venstre og trin over og foran din venstre fod med din højre og gentag, flytte til venstre.

Bag ryggen

Luk dine hænder bag ryggen og træk hænderne væk fra ryggen. Dine skulderklinger vil bevæge sig mod hinanden. Du vil føle dette i dine arme og i din nederste del.

Undgå disse aktiviteter

Øvelser, som du vil undgå, ifølge Osteopenia3, inkluderer tå rørende eller enhver bevægelse, der kræver, at du bøjer fremad i taljen. Spontane crush frakturer kan forekomme, når de kommer ud af denne position. Undgå jogging, hoppe reb, high-impact aerobic, løb, fodbold, fodbold og hockey. Du kan dog engagere sig i progressiv vægtløftning, vandreture og trappe klatring.

Del:
Kommentarer