Trin i båndøvelse i gymnastik

Trin i båndøvelse i gymnastik

Ribbon rutiner er måske den smukkeste begivenhed i rytmisk gymnastik. For at udføre denne øvelse skal en gymnast have en enorm mængde fleksibilitet, styrke, balance, koordinering og kunstskab. Ifølge USA Gymnastik består trinnene i båndøvelser af kast og fangster samt spiral, slange, sving, cirkel og figur-otte formationer med båndet i luften.

Kaster og fangster

Et af de mest spektakulære trin i et rytmisk gymnastikbånds rutine er kaste og fange. I kast og fangster skal en gymnast kaste båndet højt op i luften og derefter fange det igen. Båndet kan ikke ramme jorden. Nogle gange vil hun udføre fremadrettede ruller, drejninger, ryggen eller fronten og imponerende spring, mens båndet flyder smukt i luften. Da hun lander sin færdighed eller spring, fanger hun også båndet med den ene hånd.

spiraler

Spiraler er et andet skridt i centrum for en båndøvelse. Gymnast bevæger hendes arm, så båndet har form af en spiral og danner koncentriske cirkler i luften. Hendes arm skal være lige, men hendes albuer bør ikke være låst, og båndet bør ikke røre gulvet til enhver tid. Som et kaste og fange kan en spiral ske under en drejning, spring eller tilbage eller forfra. Gymnast kan også fuldføre en spiral, mens du er i en fleksibilitet, som f.eks. En scorpion. For at udføre en scorpion vil hun stå på et ben, bøje hendes ryg og bringe den anden ben op bag hende, så tingene på tæerne rører ved hendes hoved.

slanger

Ribbonrutiner skal omfatte slangeformationer. For at færdiggøre en slange vil gymnasten flytte sin arm, så båndet kommer i form af en squiggle - eller en slange - i luften. Hendes greb arm bør udvides, ikke låst, for at forhindre skader, og båndet bør ikke ramme gulvet. Som altid er en dygtig gymnast tilladt at gøre sine slanger, mens de er fleksible, under et spring eller anden gymnastik færdighed som en tur eller walkover.

cirkler

Båndrutiner skal omfatte cirkler. For at fuldføre dette trin vil en gymnast svinge armen i en fuld cirkel vinkelret på gulvet. Mens hun gør det, skal hun holde båndet, hvilket naturligvis vil skabe en rund, cirkulær formation i luften. Hendes arm bør udvides men ikke låst. Som altid bør båndet ikke røre jorden på ethvert tidspunkt. Cirkler kan også udføres i midten af ​​spring, sving, fleksibilitet udgør, ruller og walkovers.

gynger

Båndet skal også danne svingninger i luften. Gynger er altid U-formede. Gymnast skal sørge for, at hendes grebsarm forlænges gennem svinget, men aldrig låst, og båndet kan ikke røre jorden. Gymnast kan gøre hendes svingninger, mens hun udfører en roll, walkover, spring, sving eller fleksibilitet udgør.

Figure-Eights

Endelig skal det sidste skridt, en båndrutine skal indeholde, være en figur-otte. Gymnast skal flytte sin arm i en otte figur i luften, så båndet følger med. Hendes arm bør udvides men ikke låst. Båndet kan ikke røre jorden. Gymnast kan fuldføre denne bevægelse under udførelse af roll, walkover, turn, spring eller fleksibilitet udgør.

Del:
Kommentarer