Trigger Thumb Øvelser

Trigger Thumb Øvelser

Trigger-tommelfingeren er en medicinsk tilstand, der er defineret af en kontraktur af sener i hånden og fingrene, der styrer bevægelsen af ​​fingrene eller tommelfingeren mod håndfladen. Trigger-tommelfingeren skyldes ofte en fortykkelse af senen, der får fingeren til gradvist at blive fikset i en stilling, der krøller indad. Personer, der lider af reumatoid arthritis, kan opleve dette, ligesom folk oplever lange perioder med at gribe objekter som rat eller værktøj. Visse øvelser kan hjælpe med at lette denne stramning af senen og give relief.

Øvelser

At holde sener, muskler og ledbånd limber og aktive kan medvirke til at forebygge eller forsinke udviklingen af ​​trigger-tommelfingeren i mange, når tilstanden diagnosticeres tidligt nok. Øvelser som langsomt at åbne og lukke hånden, tage fat i en tennisbold eller terapeutiske ler hjælper ofte med at lindre smerten og stivheden i forbindelse med tilstanden, og hjælper også med at styrke sener og ledbånd.

Non-Gripping Approaches

Da mange tilfælde af trigger-tommelfinger er forårsaget af konstante gribende bevægelser, anbefaler læger patienterne at ændre deres vaner. Giv hånden en hvile, hvis det overhovedet er muligt. Lær at grebe ratet anderledes, eller prøv at bruge den ikke-dominerende hånd for at hjælpe med at holde værktøjer som øvelser, sav eller andre genstande. Bøj fingrene ofte for at holde fingrene i konstant curling indad mod håndfladen. Læg hånden fladt på en overflade, og tryk forsigtigt ned for at strække og løsne tætte muskler, sener og ledbånd.

Øvelse med parafinbehandlinger

Øvelser, der virker i håndens muskler, såsom fingerappende øvelser kombineret med varmt vand eller paraffin eller varme voksbehandlinger kan også give relief. Hold f.eks. Hånden op, fingrene brede, som om du laver "5" symbolet med din hånd. Prøv nu at røre tommelfingeren på din pegefinger, din langfinger, ringfinger og pegefinger, og slapper af hånden mellem hver øvelse. Derefter dypp din hånd i en blanding af varm voks og mineralolie. Vassen eller paraffinet skal smeltes og afkøles lidt. Læs altid instruktioner efter brug, eller besøg en lokal massage spa i dit område til sådanne behandlinger. Dip hånden hurtigt ind, så flere frakker generelt dækker hånden i stedet for at forlade hånden i den varme voks i længere tid. Dæk den voksede hånd med en klud for at holde i varmen for at give dyb muskelaflastning.

Del:
Kommentarer